Proton’nun  kullanıcılarına çıkarmış olduğu Proton Drive Windows  ile birçok bulunmaz yeni özellik sunulmuş bulunmaktadır. Bu özellikler kullanıcılarına  güvenli ve ve  kolaylık sunmakla kalmayıp çıtayı üst seviyeye çıkarıyor . Proton Drive Windows  uygulamasını sadece Windows 10 ve 11 sürümüne uygun olanlar kullanabilecek ve ayrıca istenildiği cihazdan bu depolama alanına erişilebiliyor.  Ayrıca  Proton,  macOS masaüstü uygulamasının beta sürümü üzerinde çalışmalar yapılmaya devam ediyor.

Windows 10 sistem geri yükleme

Proton Drive Windows ile Dosyalarınızı Eşitleme Ve Güncel Tutma İmkanı

Proton Drive Windows dosyalarınızı  her an  eşitleme , güncelleme sağlar. Ve ayarları yapıldıktan  sonra otomatik arka planda çalışır.  Güncelleme yaptığınız bilgisayar dışında  farklı Windows uygulamalarından erişim sağlayıp güncellenmiş  bir şekilde dosyalara erişim sağlanabilir. 

Proton Drive  Windows Depolama ve Depolama Alanından Tasarruf

Proton Drive Windows dosya , fotoğraf ,  müzik dosyası veya dosya  ayırt etmeksizin depolama imkanı sunarken ayrıca şifreleme olanağı sağlanmaktadır . Ve bu şifreleri  kullanıcı dışında izinsiz kullanılmamaktadır. Ayrıca kullanıcı  tarafından  yüklenen  veriler , dosyalar  tüm ayrıntılarıyla kaydedilir . Ve kullanıcı dışında başka biri tarafından  erişim isteği olması halinde güvenlik amaçlı Kriptografik imzalar kullanılır.

Proton Drive Windows uygulaması  sabit disk de her dosya için  yer kaplamaz . Aksine kolaylık sağlayacak en çok kullanılan dosyaları isteğe bağlı  önbelleğe alınır. Sürekli kullanılan dosyaları Always keep on this device   işaretleyerek erişim kolaylığı sağlanmaktadır.  Ayrıca uzun süredir kullanılmayan dosyalar veya  açılmamış  dosyaları çevrimiçi depolamaya  alınacağı şeklinde ayarlamalar yapılabilir. Uygulamanın 1 GB depolama alanına kadar ücretsiz kullanım sunuyor.  1 GB  ile 200 GB arasında depolama alanı isteyen kullanıcılara üyelik sonrasında 3.99 $  ödenmesi halinde kullanıma sunuluyor . Daha fazla alana sahip olmak isteyen kullanıcıya ise 500 GB’a kadar depolama alanını  9.99 $ karşılığında hizmete sunuluyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir