Ücretsiz, çevrimiçi ve programlama gerektirmeyen PDF birleştirme araçlarını kullanarak her işletim sisteminde birden fazla PDF dosyasını tek bir dosyada birleştirmeye ne dersiniz?

JPEG resmi PDF’e nasıl çevrilir?

Ellerinde birden fazla PDF dosyası olan ancak yazılım indirmekle uğraşmak istemeyen kişiler bunun sadece bir kerelik bir süreç olduğunu düşündükleri için merak ediyor.

Programsız PDF nasıl birleştirilir?

PDF dosyalarını hem iş hayatında hem de okul hayatında çok aktif olarak kullanıyoruz. Ödevler, sunumlar ve hatta özgeçmişler bu formatta hazırlanır. Sunum yapmak isteyen herkes, her yerde bulunan bir dosya formatı olduğu için Microsoft’un PowerPoint yazılımının bir parçası olan PPTX formatı yerine PDF formatını tercih eder.

PDF dosyalarını açmak sorun değil, ancak PDF dosyalarını birleştirmek söz konusu olduğunda, kullanıcılar bunu yapmak için kolay bir çözüm bulamıyorlar. Bu, PDF dosyalarını bir program kullanmadan Google gibi arama motorlarına bağlamak için bir araç kullanmaya yönelik araştırmalara yol açar.

Aslında bunun için bir internet bağlantısına ve bir tarayıcıya ihtiyacınız var. Web tarayıcıları tüm bilgisayarlarda, tabletlerde ve akıllı telefonlarda mevcut olduğundan ayrı indirmeler yapılmasına gerek yoktur.

Bunu nasıl yapacağınızı öğrenmeye hazırsanız. Bu ücretsiz çevrimiçi PDF birleştirme araçları listesine bir göz atın ve bunları nasıl kullanacağınızı öğrenin.

Programsız PDF nasıl birleştirilir?

  • PDF’yi PDF Merge ile birleştir
  • PDF’yi Adobe ile birleştir

Bu araçlarla birden çok PDF dosyasını tek bir PDF’de birleştirin. Bu araçları nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız ve araçlar hakkında biraz bilgi sahibi olmak istiyorsanız, her bir aracı tek tek ele alarak başlayalım.

PDF Merge ile PDF birleştir

  • PDF-Birleştir’e gidin.
  • PDF Dosyalarını Seç düğmesini tıklayın veya dosyaları sürükleyip bırakın.
  • Dosyaların boyutuna göre biraz beklemeniz gerekebilir.

Dosya birleştirme işlemi tamamlandıktan sonra İndir düğmesine tıklayarak birleştirilmiş dosyayı indirin.
PDF Merge, kullanımı çok kolay bir PDF birleştirme aracıdır. Bu aracı kullanmak için tek yapmanız gereken bir PDF dosyası yüklemek. Bu dosyalar birleştirildiğinde kaliteden hiçbir şekilde ödün verilmez. Dosyaları seçerken Kontrol tuşunu basılı tutarak her birini seçebilir veya dosyaları seçip doğrudan bırakma alanına bırakabilirsiniz.

PDF-Merge, yüklenen tüm belgelerin 6 saat içinde silineceğini belirtir. Bu araçla aynı anda 100’e kadar PDF dosyasını birleştirebilirsiniz. Kurulum gerektirmediği için Windows, macOS, Linux ve diğer birçok işletim sistemi ile uyumludur. Bu hizmet ayrıca PDF belgelerini döndürmenize ve yeniden boyutlandırmanıza, bunları JPG biçimine dönüştürmenize ve JPG biçimini PDF biçimine dönüştürmenize olanak tanır. Hatta PDF’yi birleştirmek yerine bölmenize izin veren bir araç sağlar.

PDF dosyası çok büyükse ve boyut sınırı hizmetlerde sorunlara neden oluyorsa, PDF birleştirme sitesinin üst menüsündeki PDF’yi Sıkıştır seçeneğini tıklatarak dosyayı sıkıştırabilirsiniz.

Ultra PDF Merger indir

Adobe PDF Merger ile PDF birleştirme

  • Adobe PDF Merger aracına erişin.
  • Dosyaları Seç düğmesini tıklayın veya dosyaları bırakma alanına sürükleyip bırakın.
  • Gerekirse dosyaları yeniden düzenleyin.
  • “Dosyaları birleştir” seçeneğini tıklayın.
  • Birleştirilmiş PDF’yi indirin.
  • Dosyaları tek tek düzenlemek veya paylaşmak istiyorsanız oturum açabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir