Porsche Design Magic 6 RSR ve Honor Magic 6 Ultimate modellerini Çin’de gözler önüne sundu. Porsche Design Magic 6 RSR modeli özellikle altıgen şeklindeki arka kamera modülüyle dikkat çekiyorken, Magic 6 Ultimate’n ise arka kamera modülünün tasarımı da ilhamını yine Porsche cihazdan almakta. Arka panelinde ana materyal olarak kompozit fiber maddesi kullanıldığı söyleniyor.

Honor şirketinin yeni telefonları geliştirilmiş H9800 ana kamera sensörüyle ulaşıyor. Bu sensörde 50 megapiksel çözünürlük aynı kalıyor. Fakat 15 EV’lik gelişmiş dinamik aralığını kullanıcılarına sunuyor. Honor aynı zamanda Magic 6 RSR üründe otomatik odaklamanın geliştirildiğini, daha doğru ve hızlı çalıştığını vurguluyor.

Porsche Design Honor Magic 6 RSR cihazı, ekran ömrünü yüzde 600’e kadar uzattığı söylenen yeni bir çift katmanlı OLED tandem ekran ile kullanılıyor. Marka, bu teknoloji sayesinde ekran parlaklığındaki bozulmanın yüzde 1’in altına ineceğini vaat ediyor.

Porsche Design Magic 6 RSR ve Honor Magic 6 Ultimate modellerini Çin’de gözler önüne sundu.

Porsche Design Honor Magic 6 RSR modelinin renk seçeneklerinden birisi ‘Frozen Berry’ Donmuş Meyve rengini taşıyor. Bunun Porsche Taycan modelinin ana rengi olduğunu belirtelim. Cihazın diğer renk seçeneği ise gri olarak ön plana çıkıyor.

Honor Magic 6 Ultimate ve RSR ile aynı olsa da, daha mütevazı bir pakette ve farklı bir arka panel tasarımıyla sunuluyor.

Honor Magic 6 Ultimate ve Magic 6 Porsche Design RSR fiyatları ne kadar?

Honor Magic 6 Porsche Design RSR ürünü, Çin’de 24 GB RAM ve 1TB depolama alanıyla kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor. Telefonun fiyat etiketinde 9999 yuan yani 4 bin 491.9 TL fiyat etiketi bulunuyor Porsche Design Honor Magic 6 RSR modeli, yılın ikinci çeyreğinde Çin dışında da satışa sunulması planlanıyor.

Magic 6 Ultimate cihazı ise daha uygun fiyatlı bir model olarak kullanıcıların karşısına çıkmakta. Mor ve Siyah renk seçenekleri bulunan telefonda 16 GB RAM kullanıcılarına geliyor. 512 GB gibi bir depolama alanı isteyenlerin 6999 yuan  yani 3 bin 144.2 TL vermesi, 1 TB depolama alanı isteyen kullanıcıların ise 7699 yuan yani 3 bin 458.6 TL ödeme yapması isteniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir