Yetişkinlere özel içerik hazırlayan ve dünyada en çok ziyaret edilen web site arasında bulunan Pornhub platformu, yeni Android ve iOS platformları için bir uygulama geliştirdi. Belirtilene göre bir fotoğraf sansürleme uygulaması olan bu içerik birçok farklı şeyler sunacak. Tıpkı bir Snapchat uygulamasına benzetilen TrickPics isimli bu yeni uygulama kullanıcıların paylaştığı mahrem fotoğrafları ilginç ve eğlenceli bir şekilde filtreler sayesinde sansürleyebiliyor. Özellikle açık içerikler barındıran fotoğraf çekmeyi seven için geliştirilen bu uygulama hem çekilen resimleri hemde galerideki resimleri sansürleme özelliğine sahip.

Bu uygulama şuan için 15’den fazla çeşitliliğe sahip filtre sunabiliyor. Ancak geliştiricisi olan Pornhub’un ise yakın zamanda daha fazla filtre ve özellik sunması bekleniyor. TrickPics uygulaması ile fotoğraf çekebildiğiniz gibi varolan fotoğraflarınız üzerinde düzenlemede gerçekleştirebilir ve çeşitli mesajlaşma uygulamaları aracılığı ile paylaşabilirsiniz. Mahremiyete zarar vermeyen olarak ifade edilen bu uygulama hem Android hemde iOS platformlarında ücretsiz bir şekilde indirilebilir durumda.

Facebook’un Snapchat üzerinden süreli aşırdığı çeşitli özellikler sonrasında Snapchat benzeri bir uygulamanın çıkması oldukça ilginç olmuş diyebiliriz. Yakın zamanda geliştirici firma, Pornhub tarafından TrickPics uygulamasına çeşitli yeni filtrelerin yanı sıra bazı farklı özelliklerin de gelebileceği ifade ediliyor. Açık ve mahremiyet içerikli açık fotoğraflar paylaşmayı seven bir kullanıcı iseniz Pornhub’un geliştirdiği TrickPics isimli bu uygulamayı kullanabilir ve ortaya eğlenceli fotoğraflar çıkartabilirsiniz.

İsterseniz uygulamanın buradan Androidburadan iOS versiyonunu indirebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir