Geçtiğimiz günlerde Türkçe dil desteğinin tanıtıldığı Pokemon Go için Türkiye’deki ilk etkinlik tarihi de belli oldu. Yapılan açıklamalara göre 18, 19 ve 20 Mart tarihlerinde İstanbul’da Pokemon Go’nun ilk etkinliği yapılacak.

Geçtiğimiz hafta içerisinde düzenlenen basın toplantısında Pokemon Go’nun Türkçe dil desteği ile Türkiye’deki oyunculara sunulduğu belirtilmişti. Türkiye’ deki oyuncular için yeni bir planlama yapan şirket, toplantıda duyurduğu gibi ilk etkinliği için resmi açıklamaları yaptı. 18, 19 ve 20 Mart tarihlerinde İstanbul İstinye Park’ta gerçekleştirilecek olan etkinlik, AVM’nin açık olduğu süre boyunca devam edecek

Pokémon Go etkinliği neler sunacak?

Yapılan resmi açıklamalara göre İstinye Park için etkinliğe özel bir düzenleme gerçekleştirilecek ve spor salonları, Poke Durakları’ı konusunda AVM zenginleştirilecek. Etkinliğe katılmak için İstinye Parkı ziyaret edebilecek olan oyuncular, üstelik tüm bu avantajlara ek olarak oyun içerisinde özel görevleri yapma şansına sahip olacak. Özel görevleri başarılı bir şekilde yapanlar ise sürpriz hediyeler kazanabilecek.

Türkiye’de bir ilk olacak Pokemon Go etkinliği İstanbul’un ardından Türkiye’nin farklı bölgeleri ve illerinde de gerçekleştirilecek. Yüksek bir oyuncu kitlesine sahip olan oyunun, 3 gün boyunca İstinye Park’taki etkinliği arttırması ve etkinlik kapsamında Pokemon Go’nun oyuncu sayısının da yükselmesi bekleniyor.

unnamed

Resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan duyurular yapan şirket, oyuncuların herhangi bir gecikme yaşamaması için sosyal medya hesaplarının takip edilmesini istedi.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir