POCO Pad adıyla yeni tablet modeli sertifikasyon sürecinden geçti. İşte bazı özellikleriyle gündem gelen POCO Pad’den ilk detaylar…

POCO’nun ilk tablet modeli üzerinde çalışmaya başladığı geçtiğimiz dönemlerde ortaya çıkmıştı. İlk tablet versiyonu için POCO Pad adıyla pazarda yer alması beklenen şirket, yeni modeli için sertifika ve onay süreçlerine başladı.

POCO Pad Neler Sunacak?

Çinli markanın ilk tableti olması nedeniyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran POCO Pad’de HyperOS 1.0 çalışacak. WiFi 6 desteğiyle birlikte gelecek olan tabletin 33W şarj adaptörüyle birlikte kutuda yer alacağı öğrenildi. Cihaz için yapılan son Camera FV-5 testlerinde ise kamera özellikleri de açığa çıktı.  POCO Pad, arkada görüntü sabitleme ve f/2.0 diyafram açıklığı sunan 8 MP kamerayla gelecek. Ön tarafta ise f/2.3 diyafram açıklığına sahip 8 MP kamera yer alacak.

POCO’nun HyperOS’lu Tableti POCO Pad Geliyor
POCO’nun HyperOS’lu Tableti POCO Pad Geliyor

Küresel pazarda yer alması beklenmeyen bu model, Redmi Pad Pro olarak Redmi markası altında küresel pazarlarda satılacak. Bu nedenle farklı bir isimlendirme ile geniş bir pazarda POCO Pad’i görmek mümkün olabilecek.

8 GB RAM ile desteklenen Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2 işlemcinin kullanılacağı POCO Pad, performansıyla dikkat çekecek bir seviyede. Bu özelliklerine ek olarak Dolby Atmos ses sistemi, dörtlü hoparlör kurulumu, 10.000 mAh’lik devasa batarya, 120Hz yenileme hızı, 2.5K çözünürlük ve Corning Gorilla Glass 3 sunan 12.1 inç LCD panel POCO Pad’i pazarda iddialı bir yere konumlandırabilir.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir