Çinli akıllı telefon şirketi bugüne kadar akıllı telefon modelleri ile piyasada yer alırken ürün çeşitliliğini arttırmak adına harekete geçti. Akıllı saat ve yeni tablet modelleri kısa süre içerisinde tanıtılacak.

Çinli akıllı telefon şirketi özellikle Hindistan’da yakaladığı popülerlik ile pek çok farklı pazarda da gücünü artırmayı başardı. Yükselen satış grafikleri, şirketin daha fazla kullanıcıya ulaşmasını sağlarken şimdi şirket tarihi için önemli bir adım daha atılacak. Şirket kaynaklarından gelen haberlerde fiyat performans dengesinin korunacağı yeni modellerin piyasaya sunulacağı öne sürüldü. Bu bakımdan akıllı saat ve tablet ihtiyacı olan kullanıcıların yeni bir ürün alırken, Poco’nun yeni modellerini göz önünde bulundurması sağlanacak.

9 Kasım’da yeni Poco ürünleri tanıtılabilir 

Şirket için 9 Kasım tarihi önemli. Poco M4 Pro modelini 9 Kasım tarihi itibari ile piyasaya sürecek olan şirket, bu lansmanda özel, yeni modellerine yer verebilir. Piyasaya sürdüğü modelleri ile yüksek satış rakamlarına ulaşması, şirketin bu alanda özgüvenini de sağlamış durumda. Bu nedenle yeni modellerinde çok daha iddialı bir şekilde sektöre giriş yapacak olan şirket, akıllı saat ve tablet ile genişleteceği ürün portföyü ile kullanıcıların daha fazla ihtiyacını karşılayabilecek.

Bazı kaynaklarda yer alan haberlerde ise akıllı saatlerin ve tabletlerin dışında şirketin diğer teknolojik ürünlere karşı da önemli hazırlıklar yaptığı belirtildi. Bu bakımdan giyilebilir cihazlarda daha fazla seçenek, powerbanklar ve yeni ses donanımları da Poco markası ile piyasaya sunulabilir.

Yazılımlarıyla ayrılmak istiyor

POCO ile gündeme gelen haberlerde dikkat çeken gelişmelerden bir tanesi de yazılım alanında yapılması istenen değişiklikler. Yazılım için daha fazla özelleştirme sunmayı planlayan şirket, özellikle MIUI ara yüzünü terk etmek istiyor. 

Poco tabletler nasıl olacak?

Tablet ile ilgili geçtiğimiz dönemlerde açıklama yapan şirket CEO’su artan rekabete dikkat çekerek bu konuda kritik ve doğru adımların atılması gerektiğini söylemişti. Pazardaki rekabetten çekindiği net bir şekilde görülen şirket CEO’su buna rağmen artan talebe kayıtsız kalmamış durumda. Bu bakımdan önümüzdeki günlerde yapılacak tanıtım sonrasında şirket sürpriz bir açıklama ile yeni lansmanını duyurabilir ve beklenen ürünlerini yeni lansman ile tanıtabilir. 

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir