POCO, akıllı telefonlarıyla mobil android piyasasında yer alsa da, ilk tableti POCO Pad modeliyle tablet piyasasına giriş yapmaya hazırlanıyor.

Android telefon piyasasında Xiaomi’ye ait bir marka olarak yer alan POCO, 23 Mayıs’ta POCO F6 ve POCO F6 Pro modellerini tanıtmaya hazırlanıyor. Şimdi de resmi duyurulara göre firma, ilk tabletini tanıtacak. POCO Pad olarak adlandırılan bu modelin, POCO F6 serisi ile birlikte 23 Mayıs tarihinde duyurulacağı bildirildi.

POCO'dan Bir İlk! POCO PAD Lansman Tarihi
POCO’dan Bir İlk! POCO PAD Lansman Tarihi

POCO Pad İşlemcisi Ne Olacak

Resmi olarak herhangi bir özelliğinin ortaya çıkmadığı tabletin, geçtiğimiz günlerde TDRA sertifikasında POCO Pad adıyla görüntülendiği gözlerden kaçmadı. Yalnızca Wi-Fi versiyonu ile tanıtılması beklenen Pad’in, Android 14 tabanlı HyperOS 1.0 işletim sürümü üzerinde çalışacağı söyleniyor. 33W şarj desteği ile Wi-Fi 6 bağlantısı beklentiler arasına girmiş durumda.

Camera FV-5 sertifikasını da alan POCO Pad, 8 megapiksel ön ve arka kameraya sahip olması bekleniyor. Önceki sızıntılara göre Xiaomi’nin diğer alt markası olan Redmi’nin geçtiğimiz haftalarda Çin’de tanıttığı Pad Pro modelinin global versiyonu olarak tanıtılması beklenen POCO Pad, Redmi Pad Pro gibi Snapdragon 7s Gen 2 işlemciyle donanmış olabilir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir