13 Mart’ta tanıtımı yapılacak Poco X6 Neo, tanıtım öncesinde ekran özellikleriyle ortaya çıktı. İşte Poco X6 Neo özellikleri.

Poco’nun yeni modeli Poco X6 Neo olacak. Şirket, 13 Mart’ta özel tanıtımıyla modelini duyuracağını açıkladı. bu duyuru sonrasında yeni modelin hangi özelliklerle geleceği merak edilirken model Flipkart üzerinden listelenmeye başlandı. Bu sayede cihazın pek çok özelliği de açığa çıktı.

Poco X6 Neo Özellikleri

Poco X6 Neo listelemesinde yer alan bilgilere göre cihaz 120Hz ekran yenileme hızı desteklenecek. AMOLED ekranı ile kullanım sunacak model, 1000 nit tepe parlaklığı ile yüksek netlik sağlayacak. İnce çerçevesiyle tasarımında da dikkat çeken Poco X6 Neo, bu sayede daha geniş bir ekran yüzü sunuyor. Buna ek olarak koruma  Gorilla Glass 5 ile güvence altına alınmış durumda.

Poco X6 Neo Ekran Özellikleri Ortaya Çıktı
Poco X6 Neo Ekran Özellikleri Ortaya Çıktı

Poco X6 Neo Özellikleri Neler Olacak?

Telefon öneki serilere göre çok daha ince. Düz hatların korunduğu ve tasarımın genel anlamıyla takip edildiği Poco X6 Neo’da 7.69 mm incelik mevcut. Arkada ise çift kamera isteminin yer aldığı telefonda 108 MP ana kamera kullanılacak. Mavi ve bej olarak 2 renk seçeneğinin yer alacağı telefonda yer alması beklenen özellikler şöyle;

  • Ekran: 6.67 inç AMOLED FHD + 120Hz ekran
  • İşlemci: 6080 yonga seti
  • RAM ve ROM sistemi: LPDDR4x RAM, UFS 2.2 depolama
  • Ön Kamera: 16 MP
  • Arka Kamera: 108 MP + 2 MP çift kamera sistemi
  • Batarya: 33W hızlı şarjlı 5.000mAh batarya
  • İşletim sistemi: MIUI 14 tabanlı Android 13

Yana monte parmak izi tarayıcısıyla kullanım sunacak telefonun ekrandaki Gorilla Glass 5 ile korunması da dikkat çekiyor. telefon için tüm soru işaretleri 13 Mart’ta giderilecek.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir