Poco X4 Pro 5G ve Poco M4 Pro olarak adlandırılan modeller, MWC’de görücüye çıktı. Tanıtımda Poco X4 Pro 5Gmodeli 120Hz AMOLED ekran ve 108MP kamerasıyla dikkat çekerken Poco M4 Pro ise fiyat performans dengesiyle öne çıktı.

Mobil Dünya Kongresi’ne katılan markalardan birisi de Poco oldu. Şirket etkinlikte yaptığı tanıtımlarda iki yeni modelini duyurdu. Poco X4 Pro 5G ve Poco M4 Pro şirketin yeni modelleri olurken MWC’de iki modelin küresel lansmanı da yapıldı.

Poco X4 Pro 5G özellikleri neler?

Poco X4 Pro modeli, yüksek performansı ve hızlı şarj teknolojileri ile kesintisiz bir kullanım sunuyor. Yapılan açıklamalar göre 120 Hz ekran yenileme hızına sahip olmasıyla dikkat çeken model, Poco’nun akıllı telefon sektöründeki yeni kozu olacak. Tanıtımda yeni model için iddialı açıklamalarda bulunan Poco Global Başkanı Kevin Qiu, “Bugün tanıtımını gerçekleştirdiğimiz bu cihazlar, markamız için önemli bir kilometre taşıdır. Poco’da, müşterilerin beklentilerini aşmak ve uygun fiyata en iyi deneyimi sunmak için her gün daha fazla çalışıyoruz. Kendi segmentinde Poco X4 Pro 5G ile içinde bulunduğumuz endüstrinin standartlarını belirliyoruz ve bu önde gelen amiral gemisi düzeyindeki özelliklerle kullanıcı deneyimini gerçekten bir üst seviyeye taşıyoruz. Rakipsiz bir fiyata üstün bir eğlence deneyimi arayan tüketiciler için Poco M4 Pro en cazip alternatiflerin başında geliyor” dedi.

Amiral gemileri ile yarışabilecek düzeyde olduğu iddia edilen modelin özellikleri ise şöyle;

Ekran: 6.67 inç AMOLED DotDisplay ekran, 120Hz yenileme hızı ve 360Hz dokunmatik örnekleme hızı

Arka Kamera: 108 MP 1/1,52 inçlik sensör, 8 MP ultra geniş açılı lens ve 2 MP makro kamera

Ön kamera: 16 MP sensör bulunuyor

İşlemci: Snapdragon 695 5G

RAM & ROM: 8 GB RAM 256 GB depolama alanı

Batarya: 67W destekli 5000 mAh batarya

Poco M4 Pro özellikleri neler?

Daha çok eğlence ve multimedya içeriklerine odaklanan Poco M4 Pro ise fiyat performans seçimi yapmak isteyenlere hitap ediyor. M serisinde bugüne kadar kullanılmayan AMOLED DotDisplay teknolojisine sahip olan Poco M4 Pro, 6.43 inç ekrana sahip. 90 Hz yenileme hızı ve 180 Hz dokunmatik örnekleme oranı ise telefonun ekran performansını yükseltiyor

Arka kamerasında 64 MP yüksek çözünürlüklü ana kamera ile fark yaratan modelde ana kamerayı destekleyecek 8 MP ultra geniş kamera ve 2 MP makro lens bulunuyor. Cihazın ön kamerası ise 16 MP.

33W hızlı şarj desteğine sahip 5.000mAh bataryanın kullanılacağı model 10 dakikalık şarj süresiyle 2 saatlik video oynatma desteği sunabiliyor. MediaTek Helio G96’ya sahip telefonda 8 GB RAM ve 256 GB ROM mevcut.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir