Önümüzdeki günlerde Poco tarafından tanıtılması beklenen Poco M4 Pro 5G modeli için önemli bir sızıntı yaşandı. 90hz yenileme hızına sahip yeni bir modelin piyasaya sunulacağı belirtilirken, pek çok özellik şimdiden açığa çıkmış durumda. Üstelik sızıntı ile birlikte telefonun render fotoğrafları da görüntülendi.

Poco tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan sızıntı ile yeni tanıtımı yapılacak modele ilk atıf yapıldı. Ancak bu mesajın ardından özellikle yeni model için yapılan sızıntı tüm özellikleri açığa çıkardı. Yapılan paylaşımlara göre yeni model 33W hızlı şarj gibi güçlü özelliklerle desteklenecek. 

POCO M4 Pro 5G özellikleri neler?

Geekbench test sonuçlarında telefonun MediaTek 810 veya Dimensity 700 ile destekleneceği görülmüştü. Sızan tasarım renderları ise telefonun tasarımının şimdiden görünmesini sağladı. Bu doğrultuda üst tarafta yer alan küçük bir delik dikkat çekiyor. Ön kamera için ayrılmış bu yer kullanıcıların kaliteli görüntü elde edebileceği ön kamera için kullanılmış. Arkada ise üçlü bir kamera tercih edilmiş. 90 Hz yenileme hızına sahip ekranı ile tüm bu kamera performansını ve ekran kalitesini üst düzeye çıkaran şirket, böylece pek çok rakibine karşı iyi bir üstünlük elde ediyor. Raporlarda yeni piyasaya sunulacak modelin Redmi Note 11 ile büyük bir benzerlik göstermesinin beklendiği belirtildi. Bu anlamda tasarımda tamamen özgün ve sıra dışı bir seçeneğin sunulması bekleniyor.

Telefonun Dimensity 810 yonga setiyle gelmesi çok daha ihtimaller dahilinde. Telefonun satışta ise 4GB, 6GB ve 8GB RAM seçenekleriyle sunulması bekleniyor. RAM’daki seçeneğe rağmen depolama alanında tek versiyon 128 GB dahili depolama olacak. Fotoğraf cephesinde ise Poco M4 Pro, dikdörtgen bir kamera modülü, 50MP ana kamera ve 8MP ultra geniş lens ile desteklenecek. Öne monte delik, 16MP selfie kamerasına ev sahipliği yapacak.33W hızlı şarj ile desteklenen 5.000 mAh pil de telefonun etkileyici özellikleri arasında. Telefonun görselleri şöyle;

Özelliklerde ve paylaşılan tasarım görüntülerinde görülebildiği üzerek telefon özel bir çalışma olarak piyasaya sunulacak. Güçlü donanımlar ile desteklenen ve uygun bir fiyat ile piyasaya sunulması beklenen yeni model Poco’nun önemli bir atılım yapmasını sağlayabilir.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir