Poco F6 ve F6 Pro, global lansman öncesinde sertifikasyon sürecini istikrarlı bir şekilde sürdürüyor. Pro varyantının Mart ayında Tayland’ın NBTC sertifika sitesinde görünmesinin ardından, standart F6 da şimdi orada görüldü. Listeleme, akıllı telefon lansmanının çok uzak olmadığını gösteriyor.

Poco F6 NBTC’yi ziyaret etti!

Poco F6, “24069PC12G” model numarasıyla sertifikasyonda göründü. Sondaki “G”, bunun küresel bir varyant olduğunu ima ediyor. Ancak her zamanki gibi, NBTC sertifikası cihazın herhangi bir özelliğini veya parametresini ortaya koymuyor.

Cihaz kısa süre önce Geekbench listesinde Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 yonga seti, 12 GB RAM ve Android 14 işletim sistemi ile göründü. Tek çekirdek testinde 1844 puan, çok çekirdek testinde ise 4799 puan aldı.

Poco F6 NBTC'yi ziyaret etti!
Poco F6 NBTC’yi ziyaret etti!

Söylentilere göre Poco F6, Çin’e özel Redmi Turbo 3’ün yeniden markalanması olacak. Telefon, F6 için beklenen aynı yonga setine sahip ve 12 GB’a kadar LPDDR5x RAM ve 512 GB’a kadar UFS 4.0 depolama alanı ile eşleştirildi. Turbo 3’ün ekranı, 120Hz yenileme hızı, Dolby Vision ve HDR 10+ sertifikasına sahip bir AMOLED panel olan 6,67 inç boyutunda.

Kamera kurulumu 50MP ana ve arkada 8MP ultra geniş sensör içeriyor. Ancak söylentilere inanılacak olursa, Poco F6 bir makro lens ile tamamlanmış üçlü bir arka kamera kurulumuna sahip olabilir. Cihaz 5.000mAh bataryaya sahip olabilir ve 90W hızlı şarjı destekleyebilir. Ayrıca, Poco F6’nın Deadpool Özel Sürümü de HyperOS kod tabanında görüldü, ancak bu konuda daha fazla ayrıntı ortaya çıkmadı.

Poco F6’nın Haziran ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Önümüzdeki günlerde özellikleri ve teknik özellikleri hakkında daha fazla bilgi edinmemiz muhtemel.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir