Poco C61 telefonu, uygun fiyatlı C serisinin en yeni üyesi olarak gözler önüne serildi. C61 cihazı, kısa süre önce tanıtılan Redmi A3′e benzer bir tasarım ve özelliklerle gelmekte. Akıllı cihazda 90 Hz ekran, MediaTek Helio G36 işlemcisi ve 5000 mAh batarya desteği bulunmakta.

Tıpkı Redmi A3 telefonda olduğu gibi, Poco C61’de de 6.71 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü LCD ekran bulunduruyor. Ekranın üstünde yer eden damla şeklindeki çentik, 5 megapiksel ön kameraya ev sahipliği yapmakta. Bu paneli de Gorilla Glass 3 cam koruduğunu söyleyelim.

Poco C61 telefonu, uygun fiyatlı C serisinin en yeni üyesi olarak gözler önüne çıkarıldı. C61 cihazı, kısa süre önce tanıtılan Redmi A3′e benzer bir tasarım ve özelliklerle gelmekte.

Akıllı modelde 8 megapiksel ana kameraya çözünürlüğü açıklanmayan ikinci bir lens bulunuyor. Kamera sistemine LED flaş eşlik ediyor. Helio G36 işlemcisiyle gelen telefonda RAM seçenekleri 4 ve 6 GB bulunuyor. Kullanıcılara depolama alanında 64 ve 128 GB seçenekleri sunulmakta. Yine depolama da microSD kartla genişletmek mümkün hale geliyor.

Yazılım tarafına baktığımızda kullanıcıları Android 14 karşılamakta. Poco C61 telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 5000 mAh kapasiteli pil sunuyor. Bu pil tam 10W şarj desteği veriyor. Kenar kısmında entegre parmak izi tarayıcısı ve 3.5 mm kulaklık jakı da telefonun donanım özellikleri arasında yer alıyor.

Poco C61 Telefona Sahip Olmak İçin Ne Kadar Ödenmeli?

Poco C61 model için yeşil, siyah ve mavi olmak üzere üç renk seçeneği sunulmakta. Akıllı cihaz Hindistan’da 28 Mart’ta 7499 rupiden yaklaşık 2 bin 895 TL’den başlayan fiyatlarla piyasaya sürülecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir