POCO, devam niteliğine sahip olan yeni model cihazlarının duyurusunu yaptı. Uygun fiyat etiketlerine sahip olan POCO C31 modelinin teknik özellikleri belli oldu.

Akıllı cep telefon pazarında iddialı akıllı telefonları ile rekabette sağlam bir rakip olan POCO, yıl sona ermeden önce kullanıcılara uygun fiyat etiketine sahip olan cihazını sundu. Kısa bir süre önce tasarım ve teknik özellikleri öğrenilen POCO C31’in bugün resmi olarak tanıtımı yapıldı.

POCO C31, 5.000 mAh bataryaya sahip

Hindistan’da duyurusu yapılan POCO C31, bir önceli model C3’ün devam niteliğine sahiptir. Bütçe dostu fiyatıyla pek çok kullanıcıya hitap eden bu ürün, özellikleri ile günlük işlerin kolaylıkla halledilmesine yardımcı oluyor. İşlemci noktasında POCO’nun yeni telefonu, MediaTek’in Helio G35 yonga setinden güç alıyor. 12 nm işlem sürecinden geçerek üretilen bu yonga seti, 3/4 GB RAM ve 32/64 GB‘a kadar dahili depolama ile destekleniyor.

poco c31 uygun fiyat etiketleriyle duyuruldu

Ekran özelliklerine değinmek gerekirse POCO C31 ,ön kısmında 6.53 inç boyutunda HD+ ekran özelliğine sahiptir. Günümüzde pek çok cihazda kullanılan damla çentik tasarıma sahip olan bu ekran, 5 Megapiksel selfie kamerası ile dikkatleri üzerine topluyor. Cihazın arkasına gelindiğinde 13 megapiksek ana kamera yer aldığı görülüyor. Aynı zamanda bu kameranın yanında 2 megapiksel makrı ve 2 megapiksel de derinlik sensörü bulunuyor. 5000 mAh pil özelliğine sahip olan POCO C31, güçlü bataryası sayesinde bir gün boyunca rahatlıkla kullanım sağlıyor. Buna ek olarak cihaza kutusundan çıkarken de Android 10 tabanlı MIUI 12 arayüzü eşlik ediyor. Cihazın parmak izi tarayıcısı da güç tuşunun hemen üst kısmında yer alıyor.

poco c31 uygun fiyat etiketleriyle duyuruldu 1

POCO C31 teknik özellikleri

Ekran: 6.53 inç boyutunda HD+ LCD ekran
İşlemci:MediaTek Helio G35
RAM:3GB/4GB
Depolama:32/64 GB
Arka Kamera:13+2+2 Megapiksel
Ön Kamera:5 Megapiksel
Pil:5.000 mAh / 15W hızlı şarj
Yazılım:Android 10 tabanlı MIUI 12
POCO C31 fiyatı

POCO markalı yeni bütçe dostu telefon, iki farklı depolama seçeneği ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. 2 Ekim günü satışa sunulması beklenen bu cihazın fiyatları ise şu şekilde;

3 GB RAM+ 32 GB depoolama: 114 dolar

4 GB RAM+64 GB depolama: 128 dolar

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir