Apple şirketi, 2025 yılı için iPhone 17 hazırlıklarına başlamış gibi gözüküyor. Telefon modeli daha küçük Dinamik Ada ile gelecek iPhone 17 Slim sızdırılmış şekilde karşımıza çıkıyor.

Elbette, iPhone 17 için biraz uzak bir tarihte bulunuyoruz. Ancak her sene olduğu gibi bu sene de iki versiyon ileriden iddialar ortaya atılıyor. Şirket, iPhone 16 serisini Eylül ayında tanıtmaya hazırlanırken yeni iddialar, iPhone 17 serisinde büyük değişikliklere ve yeniliklere gidileceğini gösteriyor. Yapılan iddialara göre iPhone 17’de daha küçük Dinamik Ada’ya sahip olacak yeni bir ‘Slim’ adı verilen versiyon dahil edilmesi planlanıyor. İşte iPhone 17 Slim detaylarını sizler için derledik…

iPhone 17 Serisinde “Plus” Yerine “Slim” Versiyonu Kullanılabilir

Her iPhone telefon modelinde yeniliklere gitmeye çalışan Apple, Eylül 2025’te tanıtılması beklenen iPhone 17 serisinde de büyük değişikliklere gidecek gibi gözüküyor. Kaynağı güvenilir iddialar, iPhone 17 serisinin yenilenmiş bir tasarıma, ön kamera geliştirmelerine ve daha küçük bir Dinamik Ada’ya sahip olacağını göstermekte. Ayrıca marka, model isimlerinde de değişikliğe gitmeyi düşünüyor olabilir.

Apple şirketi, 2025 yılı için iPhone 17 hazırlıklarına başlamış gibi gözüküyor. Telefon modeli daha küçük Dinamik Ada ile gelecek iPhone 17 Slim sızdırılmış şekilde karşımıza çıkıyor.

iPhone 17 Slim Modeli

Son sızdırılan bazı raporlara göre Apple, serideki “Plus” modeli yerine “Slim” üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Tasarımı bskımından iPhone 15 Pro versiyonlarında gördüğümüz Titanyum alaşımın aksine, iPhone 17, iPhone 17 Pro ve iPhone 17 Slim’in de alüminyum bir tasarıma sahip olması düşüncesi yer alıyor. iPhone 17 Pro Max modeli için ise Titanyum malzemesi geçerli olacağı söyleniyor.

Tüm çıkacak modeller için daha küçük bir Dinamik Ada tasarımına geçmeyi planlayan şirket, 17 Pro Max için Face ID sensörünün küçülmesine yardımcı olacak metalens teknolojisini kullanabileceği belirtiliyor. iPhone 17 modelinin tasarımı hakkında daha fazla bilgi verilmezken, işte ekran boyutları:

iPhone 17 modeli: 6.1 inç ekran

iPhone 17 Slim modeli: 6.6 inç ekran

iPhone 17 Pro modeli: 6.3 inç ekran

iPhone 17 Pro Max modeli: 6.9 inç ekran

iPhone 17’nin Özellikleri

Geliştirilmiş olarak bir ön kamera ile gelmesi beklenen iPhone 17 serisi, 24 megapiksel selfie kamerası ile karşımıza çıkabilir. iPhone 17 Slim, iPhone 17, iPhone 17 Pro ve iPhone 17 Pro Max özelliklerine bakacak olursak, düz ve Slim modelleri için 8 GB bellek ve A18 veya A19 işlemcinin kullanılması ihtimali bulunuyor. Başka tarafta ise Pro modellerinde 12 GB bellek ve A19 Pro yonga setinin kullanılması daha muhtemel görünüyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir