Bilgisayar oyunlarını oynamayı sevenler için yeni dönem başlatan Plitch,  daha iyi bir oyun deneyimi ve başarı vaat ediyor.

Oyunları kişisel tercihlere göre şekillendiren ve avantaj elde edilmesini sağlayan Plitch, oyun saatlerinin çok daha keyifli hale gelmesini sağlıyor. Özellikle sınırlı oyun süresi olanlar için kısa sürede vazgeçilmez uygulamalardan birisi haline gelen Plitch, sınırsız candan mühimmata kadar oyundaki en kritik öğe ve eşyalarda sınırları ortadan kaldırıyor. Dying Light 2 ve Cyberpunk 2077, Total War: Warhammer III gibi son dönemlere damga vuran oyunlar başta olmak üzere 3294 oyunu destekleyen platform, üstelik 43 bin kişiselleştirme seçeneğine de sahip.

Oyunlarda kontrolü ele alın!

Ücretsiz olarak test edilebilecek Plitch’te ücretsiz dönem sonrasında premium sürüme geçiş sağlanabiliyor. Abonelik devam ettiği süre boyunca da oyuncular tüm güncellemelerden ve yeniliklerden yararlanabilecek.  Rol yapma oyunlarında da desteklenen Plitch hile kodlarıyla daha fazlasını sunuyor.

Rol yapma oyunlarının yanı sıra gerçek zamanlı strateji oyunlarında, gerekli olan kaynaklar ve hammaddeler için Plitch’i kullanmak yeterli.

Shooter olarak adlandırılan silah oyunlarında da kullanılabilecek Plitch, güçlü ekipmanlar, yenilmez karakterler yaratabilmek mümkün. Aksiyon, rol yapma gibi oyun alanındaki tüm kategorileri destekleyen Plitch tüm oyunculara keyifli bir davet sunuyor.

Windows işletim sistemi için ücretsiz olarak indirilebilecek uygulama, hızlı kurulum adımları sayesinde kullanıma hazır hale gelebiliyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir