2022 yılının en çok beklenen 5 oyunu, PLITCH ile çok daha kolay. Hazırlanan yeni rehberler dahilinde oyunlardan daha hızlı bir şekilde gelişme elde etmek ve daha başarılı bir şekilde oyunları tamamlamak mümkün.

Dying Light 2: Stay Human

PLITCH, kullanıcılar için oyunda hızlı hareket etmeyi çok daha kolay hale getiriyor. Özellikle geceleri zombiler ile dolu bir sokakta ilerlemek mümkün olmazken çatılardan ilerlemek tek yol. Ancak bu aşamada da kullanıcıların karşısına farklı sorunlar çıkıyor. Dayanıklılığın çabuk tükenmesi nedeniyle çatılarda ilerleme kaydedemeyen oyuncular PLITCH ile bu sorunu da kolay bir şekilde aşabiliyor.

Total War: Warhammer 3

Strateji oyunu oynamak isteyenler için PLITCH, Warhammer 3 oyununu yepyeni deneyimlerle sunuyor. Oyunda noktaları ele geçirmek ve daha sonrasında bu noktaları koruyabilmek adına gerekli düzenlemeleri yapmak oldukça uzun bir zaman alıyor. Ancak bu süreyi kısaltmak, kaynak akışını sağlamak için PLITCH’i kullanmak yeterli. Birimlerin sayısının hızlı bir şekilde artmasına sağlayabilecek oyuncular, böylece zorlu düşmanlara karşı başarı elde edebiliyor.

Elden Ring

2021 yılından beri oyun dünyasının en çok beklenen oyunlarından bir tanesi olan Elden Ring, 25 Şubat tarihi itibariyle oynanabilir hale gelecek. Özel savaş sistemlerine ve zorlu rakiplere karşı mücadelenin başlayacağı bu yeni oyunda direnci arttırmak, daha yüksek sağlık seviyelerinde kalmak adına özel hile planlanıyor. Üstelik oyunda özel bir tanrı modu da var. 

Starfield 

2022 yılının 11 Kasım tarihi itibariyle piyasaya sunulacak olan oyun hakkında çok az bir bilgi bulunsa da piyasaya çıkış yaptığı andan itibaren PLITCH ile oyunda avantaj elde etmek mümkün olacak. Oyuncuların daha fazla deneyim kazanması ve özel puanlar elde edebilmesi adına özel kodlar kullanılabilecek.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl

Listenin son sırasında ise 8 Aralık 2022 tarihinde çıkış yapacağı açıklanan Stalker isimli oyun bulunuyor. Özel bir açık dünyada geçecek hikayede oyuncuların silah, sağlık ve kaynağa ihtiyacı var. Tüm bunların elde edilmesinde ise PLITCH yardım sunuyor. Uygulama üzerindeki paketler yardımı ile tüm bu ihtiyaçları karşılamak mümkün.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir