PlayStation bugünden itibaren Discord entegrasyonu aldı. Oyuncular, ne oynadığınızı Discord üzerinden anında görebilir.

PlayStation için Discord entegrasyonu geldi. Bu noktada kullanıcı, Discord’dan hesabını PlayStation Network’e bağlamak isteyip istemediğini soran bir uyarı metniyle karşılaştı. Böylece arkadaşlarınızla platformlar arası oyunlar oynadığınızda iletişimi kaybetmezsiniz.

Sony CEO’su Jim Ryan, entegrasyonu ilk olarak Mayıs 2021’de duyurdu. Bu arada Sony, Discord’da azınlık hissesi satın aldı. O zamanlar sistemin Xbox gibi çalışması bekleniyordu. Ancak nihai karara varılamadı. Şu anda, böyle bir varsayıma net bir cevap verilmektedir.

Discord özelliği aşamalı olarak yayınlamaya devam ediyor

PSN hesabınızı bağlamak, başkalarının PlayStation 4 ve PlayStation 5’inizde ne oynadığınızı görmesine olanak tanır. Örneğin, God of War’ı konsolda oynarsanız, bu kullanıcılar bir PC’de olduğu gibi bu oyunu görebilirler. Ayrıca, Discord’daki diğer bağlantılı hizmetler gibi, PSN adını gösterme ve devre dışı bırakma seçeneğiniz de vardır.

Discord donanım ivmesi nedir ve nasıl kullanılır?

Özelliği şu anda tüm ülkelerde mevcut değildir. Bu nedenle, Amerika Birleşik Devletleri ile sınırlıdır. Ama bugün itibariyle yavaş yavaş diğer ülkelere de geliyor. Bu seçenek, PC oynatıcı için doğrudan hiçbir şeyi değiştirmez, ancak bir yaşam kalitesi güncellemesi olarak görülebilir. Discord şu anda bu özelliğin arkadaşlarınıza ne oynadığınızı bildirmek için harika olduğunu söylüyor.

PlayStation ve Discord’u nasıl entegre ederim?

  • Discord’u açın.
  • Kullanıcı Tercihleri ​​menüsüne erişin.
  • Bağlan’ı seçin.
  • Hesabım Bağlantıları menüsünde PlayStation logosuna tıklayın.
  • Uygun bölüme PlayStation Network bilgilerini girin.
  • Hesabınız başarıyla bağlandı.

PlayStation ve Discord arasındaki entegrasyon hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi bizimle yorumlar kısmında paylaşmayı unutmayın!

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir