Sony, PlayStation State of Play için tarihi açıkladı. Etkinlik 14 Eylül’de yapılacak.

Sony PlayStation tarafından yapılan yeni açıklamada merak edilen PlayStation State of Play tarihi açıklandı. 14 Eylül tarihi itibariyle yapılacak PlayStation State of Play, Tokyo Game Show kapsamında sistemlere gelecek yeniliklerin öğrenilmesini sağlayacak.

PlayStation Plus Eylül oyunları açıklandı

PlayStation State of Play geliyor

14 Eylül’de yapılacak etkinlik, PlayStation Youtube ve Twitch kanallarında yayınlanacak. PlayStation açıklamasına göre etkinlikte yeni güncellemeler ve sürprizlere ev sahipliği yapacak. PS5, PS4 ve PS VR2’ye gelecek 10 oyundan 20 dakikalık tanıtımların yer alacağı PlayStation State of Play’de yeni güncellemeler ve yeni oynanış görüntüleri de yayınlayacak.

Farklı kaynaklarda yer alan haberlerde ise Sony’nin en büyük sürprizlerinden birisi Marvel’s Spider-Man’in yeni oynanış görüntüleri olacak. Oyun, 2021 yılında PlayStation Showcase sırasında duyurulmuştu. Marvel’s Spider-Man 2’nin yarınki State of Play’de gerçekten yer alıp almayacağı henüz belli değil. Spider Man’in yanı sıra merakla beklenen bir diğer gelişme ise God of War Ragnarok.

Yarın yapılacak PlayStation State of Play’deki gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir