PlayStation Plus’ta aralık ayında hangi oyunları ücretsiz olarak sunulacağı resmi açıklama öncesinde sızdırıldı. PlayStation Plus aralık ayında 3 farklı oyunu ücretsiz yapacak.

Sony her ay PlayStation Plus aboneleri için yeni ücretsiz oyunlar sunuyor. Böylece yeni oyunlar için satın alma gereksinimini ortadan kaldıran oyuncular, her ay yenilenen ücretsiz oyun seçenekleri ile daha fazla oyunu oynama fırsatı buluyor. PlayStation Plus aboneleri için hangi oyunların ücretsiz olacağı resmi bir şekilde duyurulsa da bu sefer aralık ayı oyunları önceden sızdırıldı. Ancak sızdırılan bilgiler oyuncuları çok fazla memnun etmeyecek gibi görünüyor. Zira PlayStation Plus için yayınlanacak yeni 3 oyun çok popüler olmadığı gibi oyuncuların da ilgisini çekmeyecek durumda.

PlayStation Plus’a aralık ayı oyunları neler?

Aralık’ta eklenecek 3 yeni oyun şöyle;

Godfall Challenger Edition (PS5 | PS4)

2020 yılının Kasım ayı itibarı ile PlayStation 5 için piyasaya sürülen Godfall Challenger Edition, aynı zamanda bilgisayar versiyonuyla da masaüstünde oyun imkanı sunmuştu. 2021 yılının ağustos ayı itibariyle PlayStation 4 desteği alan oyun, şimdi PlayStation Plus dahilinde tüm PlayStation oyuncularına sunuluyor. Ancak oyun için yapılan değerlendirmelerin büyük bir bölümünde düşük puanlar alan ve eleştirmenlerin sınıfından geçemeyen Godfall Challenger Edition, bu bakımdan oyun dünyasının çok fazla ön plana çıkamayan oyunlarından birisi.

Mortal Shell (PS4)

2020 yılında piyasaya sunulan bir diğer oyun ise Mortal Shell. Ağustos ayında yapılan tanıtım sonrasında tüm konsollarda ve bilgisayarlarda destekleneceği belirtilen oyunun, 2021 yılının mart ayında ise özel versiyonu da geliştirildi. Ancak özellikle bu ay Xbox Game Pass için de ücretsiz olarak sunulmaya başlayan oyunun PlayStation plus ile desteklenmesi, oyuncuları çok fazla memnun etmeyecek.

LEGO DC Super-Villains (PS4)

Bu ayın belki de en dikkat çekecek oyunlarından birisi LEGO DC Super-Villains olacak. 2018 yılında geliştirilen ve piyasaya sunulan oyun bugüne kadarki süre içerisinde en iyi lego oyunlarından birisi olarak değerlendirilmişti. Ancak oyuncu kitlesi çok geniş olmadığından dolayı Lego oyununun da tüm PlayStation oyuncularına hitap etmemesi, aralık ayında Sony’nin oyunları ile beklentilerin altında kalacağını gösterdi.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir