PlayStation Plus, PlayStation kullanıcılarına özel sunulan bir abonelik hizmetidir. Her ay bu pakete sahip olan kullanıcılar için ücretsiz oyunlar sunan PlayStation Plus, Nisan 2023 ayı için üyelerini oldukça heyecanlandıracak oyunlarla karşımıza çıkıyor. Bu ay PlayStation Plus üyeleri Meet Your Maker, Sackboy: A Big Adventure ve Tails of Iron oyunlarına ücretsiz erişim sağlayabilecekler. Bu üç oyun, farklı oyun türlerine ilgi duyan oyuncuların beğenisini kazanacak zengin içeriklere sahip oyunlar.

İşte Nisan 2023 ayında PlayStation Plus üyelerini bekleyen oyunlar:

Meet Your Maker

PlayStation Plus yeni Nisan ayı oyunlarını duyurdu

Post-apokaliptik bir birinci şahıs yapılandırma ve yağma oyunu olan Meet Your Maker, oyuncuların her seviyeyi tasarlayabileceği ve sinsi Karakolları kurabileceği bir oyun. Oyuncular, diğer oyuncuların yaratımlarını yağmalamak için hızlı tempolu dövüşlere hazırlanarak, doğru yüklemeyi (yakın dövüş, menzilli, defansif), avantajları ve tüketilebilirleri seçerek rakiplerine üstünlük sağlayabilirler. Oyun iki kişilik bir ekip olarak Karakolları yağmalamak için de güçlerinizi birleştirerek oynanabilir.

Sackboy A Big Adventure

PlayStation Plus yeni Nisan ayı oyunlarını duryurdu

Efsanevi PlayStation kahramanı Sackboy, büyük, eğlenceli ve çılgın bir 3D çok oyunculu oyunu ile nefes kesen bir aksiyona geri döndü. Tehlike ve risklerle dolu epik bir zaman yarışında tek başınıza ilerleyebilir ya da yerel veya çevrimiçi parti oyununu iki ila dört maceraperestten oluşan ekipler kurarak ve işbirliği yaparak oynayabilirsiniz. Sadece işbirliğine dayalı seviyeleri de kaçırmamalısınız.

Tails of Iron

Elle çizilmiş bir RPG macerası olan Tails of Iron, kasvetli ve savaşlarla lanetlenmiş bir diyarda geçmektedir. Redgi adındaki Fare Tahtı’nın varisi olarak, Krallığınızı eski haline getirmek için acımasız Kurbağa Klanı ve liderleri Greenwart’ı def etmek zorundasınız. Maceranız boyunca, size yardımcı olabilecek benzersiz yoldaşlarla karşılaşacaksınız ve bu esnada aldığı göz alıcı görsellikle büyüleyici dünyayı keşfedeceksiniz.

Bu oyunlar, 4 Nisan’dan itibaren 1 Mayıs’a kadar PlayStation Plus üyelerine ücretsiz olarak sunulacak. Eğer PlayStation Plus üyesi değilseniz, bu fırsatı kaçırmamak için üyelik ücretini ödeyerek satın alım yapmanız gerekiyor. Oyun tutkunları, bu fırsatı değerlendirerek Sackboy: A Big Adventure, Tails of Iron ve Meet Your Maker oyunlarını deneyimleyebilirler.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir