Kullanıcılar arasında düzenli takip edenler gelecek ayın oyunlarının rutin olarak önceden sızdırılmasına alışmıştır. Sony resmi bir duyuru yapmadan önce Dealabs kullanıcısı Billbil-kun PlayStation Plus Şubat 2023 ücretsiz oyunları paylaştı. Billbil-kun, Star Wars Jedi Fallen Order, Fallout 76 ve Axiom Verge 2’yi Ocak 2023’te PlayStation Plus’a ücretsiz verileceğini duyurdu. Oyunların 03 Ocak – 07 Şubat 2023 tarihleri arasında ücretsiz olacağı açıklandı.

playstation plus subat 2023 oyunlari sizdirildi

PlayStation Plus 2023 oyunları belli oldu

  • Star Wars Jedi: Fallen Order (PS5, PS4)
  • Axiom Verge 2 (PS5, PS4)
  • Fallout 76 (PS4)

Star Wars Jedi: Fallen Order:  Respawn’dan 3. şahıs aksiyon-macera oyunu Star Wars Jedi: Fallen Order’da galaksiyi kapsayan bir dizi macera oyuncuları bekliyor. Terk edilmiş bir Padawan, İmparatorluğun bir adım önünde kalırken eğitimini tamamlamış olmalı ve yeni güç yetenekleri geliştirerek ışın kılıcı sanatında usta olmalıdır. Oyunda, hem geçmişimiz ile ilgili parçaları bir araya getirilmeye, hem de Jedi Order’ı yeniden kurma görevindeki eğitimimizi tamamlamaya çalışılıyor. Bir yandan da peşlerinde olan imparatorluk ve imparatorluğun yandaşlarından yakalarını kurtarmak için mücadele ediliyor.

Axiom Verge 2 (PS5, PS4): İki boyutlu ve aksiyon türünde olan Axiom Verge 2, Axiom Verge’nin devamı niteliğinde olsa da, yeni karakterler, yeni yetenekler, yeni düşmanlar ve yeni bir dünya ile tamamıyla yeni bir oyun olarak oyuncuları karşılayacak. Fallout 76 (PS4): Bombaların düşüşünden 25 yıl sonra, sığınak sakinleri nükleer kıyamet sonrası Amerika’ya adım atıyor. Vault 76’nın açılması ile hayatta kalmayı başaranlar, Appalachia haritası üzerinde seyahat ederek toplumu yeniden inşa etmeye çalışıyorlar.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir