PlayStation Plus Nisan için beklenen duyuru yapıldı. Nisan ayının başında, PlayStation Plus aboneleri için büyük sürprizler yapılacak. İşte detaylar.

Nisan ayı, PlayStation Plus üyeleri için heyecan verici başlayacak. Sony’nin oyun abonelik servisi kapsamında oyunculara sunacağı yeni oyunlar için resmi duyuru yapıldı.

PlayStation Plus Nisan Oyunları Belli Oldu, Sürprizler Var!
PlayStation Plus Nisan Oyunları Belli Oldu, Sürprizler Var!

Yeni oyunların normal piyasa fiyatları 2.828 TL olurken  yeni oyunlar PS4 ve PS5’te desteklenecek.  İşte Nisan’da kütüphanenize ekleyebileceğiniz oyunlar ve piyasa değeri;

  • Immortals of Aveum (PS5) – 1.400 TL
  • Minecraft Legends (PS4 / PS5) – 999 TL
  • Skul: The Hero Slayer (PS5) – 429 TL

Yeni ayda Overwatch 2 Mega Paketi etkinliği de yapılacak. Üyelere özel olarak dağıtımı yapılacak olan bu paket kapsamında pek çok kostüm ve oyun öğesine erişim sağlanabilecek. Pakette yer alan destek savaş kartlarıyla da oyuncuların oyunda daha hızlı bir şekilde ilerleme kaydedebilmesi sağlanacak. Bu nedenle Overwatch 2 oynayanlar için bu özel fırsat da kaçırılmamalı.

Bu Oyunlar Platformdan Kaldırılacak

Eklenecek 3 yeni oyun, oyuncular için heyecan verici deneyimler sunuyor. Özellikle Immortals o Aveum yüksek piyasa fiyatıyla dikkat çekmişti. Minecraft özel versiyonu da yine ilgi gören oyunlar arasında yer alıyordu. Bu eklenecek oyunların dışında 1 Nisan itibariyle platformdan bazı oyunlar da ayrılacak. Açıklamalara göre F1 23, Sifu, Hello Neighbor 2 ve Destiny 2: Witch Queen platformdan çıkarılacak. Oyuncuların oyunları kütüphanelerine eklemeleri, erişim için yeterli olacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir