PlayStation Plus, bu Haziran ayında yenilemeden önce son kez yeni ücretsiz oyunlarını oyunseverlerin beğenisine sunacak. İşte sızdırılan Haziran ücretsiz oyunları listesi:

Önümüzdeki Haziran ayında, PlayStation Plus sistemi yenilenmeden önce son kez ücretsiz oyunlar piyasaya sürülecek. Aslına bakarsanız şirketin bu hamlesinin pek de sürpriz olduğu söylenemez. PlayStation Plus’ın yenileneceği haberinin ardından bu Haziran ayına yönelik endişeler artmış ve pek çok eleştirmen ve oyuncu önemli oyunlar görmeyi beklediğini sosyal medya platformlarından dile getirmişti. Görünüşe göre Sony de bu talebi göz ardı etmemiş.

İspanyol web sitesi Areajugones, PlayStation Plus’ın Haziran ayında abonelerine ücretsiz olarak dağıtacağı oyunları sızdırdı. Bu sızıntı doğruysa God of War ilk olarak PlayStation Plus sisteminde ücretsiz olarak sunulacak.

Hala aboneyseniz, geçtiğimiz ay yayımlanan PlayStation Plus oyunlarını da kütüphanenizde görebilirsiniz. Mayıs ayında PlayStation Plus sisteminin yenilenmesinden önceki son aylardan biri olan FIFA 22, Curse of the Dead Gods ve Tribes of Midgard ödüllerini alırken FIFA 22 büyük ilgi görmüştü. Bu oyunları oynamak için az bir zamanınızın kaldığını da belirtmek gerek.

Sony’nin yenilenen PlayStation Plus sistemi 2 Haziran’da Japonya’da, 13 Haziran’da Kuzey ve Güney Amerika’da ve 23 Haziran’da Avustralya, Yeni Zelanda ve Avrupa’da satışa sunulacak. 23 Haziran’dan itibaren ülkemizde ve tüm Avrupa’da satışa sunulacak. Yenilenen PlayStation Plus sistemi 3 farklı abonelik seçeneğine sahip olacak ve bunlar PS Plus Essentials, Extra ve Premium olarak adlandırılacak.

PlayStation Plus Haziran ayı listesi

  • God of War
  • Naruto to Boruto: Shinobi Striker
  • Nickelodeon All-Star Brawl

Listede en çok dikkat çeken oyun kuşkusuz ki God of War. Dünya çapında milyonlarca oyuncu tarafından sevilerek oynan oyunun ücretsiz sunulması Sony’nin kullanıcılarını memnun etmek için yaptığı bir hamle olarak değerlendiriliyor. Peki siz konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir