PlayStation Plus Essential, abonelerine özel her ay yayınladığı ücretsiz oyunlarını açıkladı. Ocak 2024 oyunları ise şu şekilde; A Plague Tale: Requiem, Evil West, Nobody Saves the World.

PlayStation Plus Essential; oyuncuların aylık ve çevrimiçi oyunlara, birçok özel içeriğe ulaşabilmesini sağlayan ücretli abonelik hizmetidir. 3 ayrı abonelik çeşidinden Essential paketi en düşük pakettir. Güncel fiyatları 1 aylık 175₺, 3 aylık 440₺, yıllık 1.400₺’dir. PlayStation Plus Essential, Extra ve Deluxe aboneleri, seçilen oyunları 2 Ocak Salı itibariyle kütüphanelerine ekleyebilecekler.

A Plague Tale: Requiem

A Plague Tale: Requiem
A Plague Tale: Requiem

Asobo Studio tarafından geliştirilen ve Focus Entertainment tarafından yayınlanan oyun, ödüllü macera oyunu A Plague Tale Innocence oyununun devamı niteliğindedir. Amicia ve Hugo vatanları parçalandıktan sonra güneye doğru yola çıkar. Güneyde yaşamaya çalışırken Hugo’nun lanetini kontrol etmeye çalışırlar. Laneti kaldırmanın tek yolunun bir adaya bağlı olduğunu öğrenirler ve bunun için bir çok fedakarlıkta bulunurlar. Oyun, tam olarak bir hayatta kalma mücadelesinden oluşmakta. 

Evil West

Evil West
Evil West

Flying Wild Hog tarafından geliştirilen ve Focus Entertainment tarafından yayınlanan Evil West, üçüncü şahıs nişancı oyunudur. Oyunda bir vahşi batı süper kahramanı olarak Birleşik Devletleri vampirlerden kurtarmalısınız. Grafiği ve hiç eksilmeyen aksiyonlu ile bu tarz oyunları sevenlerin saatlerce oynayabileceği bir oyun. 

Nobody Saves the World

Nobody Saves the World
Nobody Saves the World

The Guacamelee! geliştiricisi Drinkbox Studios çok oyunculu rol yapma oyunudur. Nobody (hiçkimse) adlı karakterle dünyayı büyük bir felaketten kurtarmalısınız. Oyun boyunca zindanları temizlemek, bulmacaları çözmek gibi eğlenceli görevleriniz olacak. Görevleri yerine getirdikçe birçok karakterin kilidi açılıyor bu sayede oyun durağan geçmiyor.

PlayStation Plus Essential Ocak ayı oyunlarının çeşitliliği oyuncuları memnun etmiş gibi görünüyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir