Her ay kullanıcılarına yeni oyunlar sunan PlayStation Plus’ın Ağustos ayında yayımlayacağı ücretsiz oyunların tam listesi belli oldu. İşte detaylar;

Yeni liste açıklandı: PS Plus Kasım 2022 oyunları

Yenilenen PlayStation Plus milyonlarca kullanıcısına hizmet vermeye ve yeni ücretsiz oyunlar sunmaya devam ediyor. Her ay ücretsiz oyun kütüphanesine yenilerini ekleyen ve bazılarını da kaldıran platformun bu ay sunacağı oyunlar açıklandı.

Sony Interactive Entertainment, yaptığı açıklamada PlayStation Plus Extra ve Premium aboneleri için 16 Ağustos‘tan itibaren geçerli olacak Ağustos 2022 Oyun Kataloğu oyunlarını duyurdu.

PlayStation Plus Ağustos oyunlarının listesi

  • Metro Exodus (PS5, PS4) – 4A Games’ten Metro Exodus, en sürükleyici oyun dünyalarından birinde ölümcül dövüş ve gizliliği keşif ve hayatta kalma korkusuyla birleştiren, hikaye odaklı destansı bir birinci şahıs nişancı oyunudur. Doğrusal olmayan bir ölçekte vahşi Rus doğasını keşfedin. İlkbahar, yaz ve sonbahardan nükleer kışın zirvesine kadar tüm yılı kapsayan heyecan verici bir hikayeyi takip edin.
  • Dead by Daylight (PS5, PS4): Dead by Daylight, bir oyuncunun acımasız bir katili oynadığı ve kalan dört oyuncunun yakalanma, işkence ve cinayetten kaçmaya çalışan kurbanlar olduğu çok oyunculu (4v1) bir korku oyunudur. Kurbanlar, durumsal farkındalığı artıran üçüncü şahıs olarak oynar. Katil ise birinci şahıs olarak oynar ve avına daha fazla odaklanabilir.
  • Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands (PS4) – Devasa, tehlikeli ve hızlı tepki veren bir açık dünyada harika bir askeri atış deneyimi için Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands’de 3 arkadaşınıza katılın. 4v4 sınıfı taktik savaşlar olan Ghost War’da da PvP oynayabilirsiniz.
  • Yakuza 0 (PS4) – 80’lerin ışıltısı, ihtişamı ve kargaşası Yakuza 0’da geri döndü. Tokyo ve Osaka’da büyük bir savaşta savaşırken kahramanı Kiryu Kazuma ve normal Goro Majima serisine katılın. Kazuma Kiryu olarak oynayın ve işlerin nasıl ters gidebileceğini öğrenin ve küçük bir borç tahsil ederken bir cinayete katılın. Gümüş ayakkabılar içindeki Goro Majima’ya bir göz atın ve bir kabare kulübü sahibi olarak “normal” hayatını keşfedin.
  • Kiwami Yakuza (PS4) – En iyi arkadaşını kurtarmak için Kiryu Kazuma, işlemediği bir suçtan dolayı 10 yıl hapis cezasına çarptırılır. Serbest bırakıldıktan sonra Kiryu, kendisini bir yakuza ailesi tarafından dışlanmış ve artık bilmediği bir dünyada yalnız bulur. Eski Kiryu yakuza ailesi olan Tojo klanının kasalarından 10 milyar ¥ kaybolduğunda ve Kamurocho’nun kırmızı ışık bölgesinde savaş patlak verdiğinde işler daha da kötüye gider. Haruka adında gizemli bir kız olan Kiryu ile birlikte hayatta kalmak ve etraflarındaki kargaşada saklı gerçeği ortaya çıkarmak için savaşmaları gerekir.
  • Yakuza Kiwami 2 (PS4) – 10 milyar yen olayından bir sene geçtikten sonra, Kazuma Kiryu, Haruka Sawamura ile huzurlu bir hayat kurmaya karar verir. Suikast, Tojo klanı ve Omi ittifakı arasında topyekün bir savaşla sonuçlandığında bu hayattan düşer. Dojima Dragon Kiryu, rakip klanlar arasında barışı sağlamak için Sotenbori, Osaka’ya seyahat etmelidir, ancak daha iyi Kansai Dragon olarak bilinen Ryuji Goda, savaşı başlatmak için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Bu dünyada sadece bir ejderha olabilir.

Bu ay gelecek diğer oyunlar

  • EVERSPACE (PS4)
  • Bugsnax (PS5, PS4)
  • MONOPOLY Madness (PS4)
  • MONOPOLY Plus (PS4)
  • Trials of Mana (PS4)
  • UNO (PS4)

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir