PlayStation Blog sayfasında PlayStation Plus Ağustos 2022 oyunları açıklandı. Oyunlar 6 Eylül’e kadar indirilebilecek.

Ağustos ayı için beklenen açıklama geldi. Yapılan resmi açıklama ile 3 yeni oyun resmi olarak duyuruldu. Oyunlar 2 Ağustos tarihi itibariyle erişilebilir durumda olacak ve 6 Eylül 2022’ye kadar da platformda yer alacak.

İşte PlayStation Plus Ağustos 2022 oyunları

PlayStation Plus Ağustos 2022 oyunları
PlayStation Plus Ağustos 2022 oyunları

Ağustos ayı itibariyle Yakuza: Like A Dragon, Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 ve Little Nightmares platforma eklenecek. Oyunların hepsi PlayStation 4 sürümünde desteklenecek. Little Nightmares ise PlayStation 5’te desteklenmeyecek. Oyunlar PS Plus Essential, Extra ve Deluxe abonelerine ücretsiz olarak sunulacak. Tanıtımda oyunculara küçük bir hatırlatma da yapıldı. Crash Bandicoot 4: It’s About Time, Man of Medan ve Arcadegeddon oyunları 1 Ağustos tarihi itibariyle erişime kapatılacak.

Yakuza: Like A Dragon

Yakuza: Like A Dragon, hikayesiyle beğeni kazanan serinin en yeni versiyonu. Ichiban Kasuga ile Japonya’da geçen hikayede, çok daha fazla yenilikler ve oyun içi öğeler oyuncuları bekliyor.

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2

Sevilen kaykay oyunun 1. ve 2. versiyonu, aynı anda oyunculara sunulacak. Tamamen özgür bir şekilde parkurlarda kaykay ile gezebileceğiniz oyun, üstelik 2000 ve 1990’ların en ikonik müziklerini de içeriyor.

Little Nightmares

Little Nightmare, bulmaca türünde bir oyun olmasına rağmen oyunculara ürkütücü bir oyun deneyimi sunuyor. Oyunda, her şeyi yutan ve yok eden The Maw adındaki varlıktan kaçmaya çalışacak oyuncular, grafikleriyle dikkat çeken oyunda farklı bir deneyim yaşayacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir