PlayStation 5 sahibi olanlar ya da yeni kullanmaya başlayanlar güncelleme konusunda rehberi takip edebilir. İşte PlayStation 5’te otomatik güncelleme ayarları…

Türkiye’de de büyük ilgi gören PlayStation 5’ler online olarak güncellenebilmektedir. Oyunları oynamadan önce sistemin güncel olması daha iyi bir deneyim sunacaktır. Bu nedenle PlayStation 5 güncellemeleri için kullanıcıların ayarları doğru yapılandırması gerekmektedir. Güncellemeleri otomatik hale getirmek sistemin her zaman stabil ve güvenli bir şekilde çalışmasını sağlar. Bu nedenle PlayStation 5 kullanıcıları için güncellemelerin alınması önerilir. Üstelik sadece yazılımlar için değil, oyunlar için de güncellemelerin alınabildiği unutulmamalıdır.

PlayStation 5 Otomatik Güncellemeler Nasıl Ayarlanır?

PlayStation 5 sistem yazılımını otomatik olarak ayarlamak için öncelikle aşağıdaki adımları takip edin.

Ayarlar> Sistem > Sistem Yazılımı > Sistem Yazılımı Güncellemesi ve Ayarları

Bu sayfada güncelleme dosyalarını otomatik indir ve yükle seçeneklerini aktif hale getirin. Bu sayede sunucular üzerinden yapılacak kontroller ile güncelleme olduğunda PlayStation 5 yazılımı güncellenecektir.

PlayStation 5'te Otomatik Güncellemeler Nasıl Açılıp Kapatılır?
PlayStation 5’te Otomatik Güncellemeler Nasıl Açılıp Kapatılır?

PlayStation 5 Oyunları İçin Otomatik Güncellemeler Nasıl Açılır?

PlayStation 5 oyunları söz konusu olduğunda ise aşağıdaki adımları takip etmelisiniz.

Ayarlar> Kayıtlı Veriler/Uygulama Ayarları > Otomatik Güncellemeler

Bu ekranda otomatik güncellemeleri açtıktan sonra dinlenme modunda otomatik indirme ve yükleme seçeneğini işaretleyin.

Bu adımları takip ettikten sonra cihazdaki oyunların da güncelleme kontrolleri yapılacak ve yeni gelen güncellemeler otomatik olarak yüklenecektir. Daha iyi bir deneyim için bu işlemi yapmalısınız.

PlayStation 5 otomatik güncellemeler açıldığında hem yazılım hem de oyunlar için güncelleme kontrolleri yapılacaktır. Bu sayede hem oyunlardan en iyi deneyimi alarak sorunsuz bir şekilde PlayStation 5’i kullanabilirsiniz hem de oyunların en son sürümlerini deneyimleyebilirsiniz. PlayStation 5 otomatik güncellemelerle ilgili sorun yaşıyorsanız yorum bölümünden paylaşabilirsiniz.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir