Tüketici elektroniği alanında en güvenilir markalardan olma özelliğine sahip olan Philips, üç yeni kulaklığını ve iki yeni OLED TV’nin tanıtımını gerçekleştirdi. Philips, yeni ürettiği üç adet kulak içi modeldeki kulaklığı, kulak üstü kulaklık ve yeni model televizyonların tanıtımını gerçekleştirdi. 

Philips’den yeni kulaklık ve mini-LED TV

2 2

Philips’in gürültü engelleme ve batarya konusunda oldukça iddialı özelliklere sahip olan yeni kulaklık modeli Philips T5506 modeli ile daha uygun fiyat etiketine sahip olan bir kulaklık olarak görülüyor. Hibrit aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olan bu kulaklık üç farklı ses modu ile kullanıcılara konforlu bir kullanım sağlıyor. Aktif gürültü engelleme özelliği ve uygun fiyat etiketlerini bir arada pek görülmediği ürünlerde, bu ürünün batarya kısmı ise 32 saat olarak görülüyor. Bu süre elbette ki, kulaklık kutusu ile şarj etmek mümkün olacak. Kulaklık kutusu Type-C kablosu ile şarj olurken, Qi standardına sahip bir kablosuz şarj ile de batarya doldurulabilir.

Bir diğer kulaklık modeli olan Philips T8506, ilk kulaklıktan farklı olarak 40 saatlik batarya ömrü ve aynı anda iki farklı cihaza bağlanma özelliği ile dikkatleri üzerine topluyor. Aktif gürültü engelleme özelliğine özelliğine sahip olan bu kulaklık, 40 mm sürücülü Hi-Res ses özellikleri ile birleşince toplam 60 saat kadar bir kullanım süresi ile ön plana çıkıyor. Philips OLED Plus 986 ve 936 modellerinin de tanıtımı yapıldı. 

Yapay zeka kısmında ise beşinci nesil motor ile görüntülerin daha iyi bir hale gelmesi, daha keskin kontrast, netlik ve canlılık konularında daha da gelişmiş bir teknoloji kullanılmıştır. HDR10+ ve Dolby Vision destekli bu yeni OLED TV modelleri, düşük gecikme süreleri ile de performansını ortaya koyuyor. Ses kısmında ise Bowers&Wilkins hoparlör yer alıyor. Yeni bir teknoloji ürünü olarak sunulan min-LED teknolojisi ile üretilen Android işletim sistemi tabanlı yeni TV’lerin yakın zaman içerisinde tüketici karşısına çıkması bekleniyor. Philips’in yeni ürettiği bu ürünler ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek günlerde daha detaylı bilgiler elde edilebilir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir