Günümüzde, peşinat ve kredi ödemeden ev sahibi olmak herkesin hayalidir. Bu hayallerin gerçekleşmesine yardımcı olan Birevim, kredisiz ev almak isteyen herkesin yardımcısı olmaktadır. Her yıl binlerce kişinin ev sahibi olmasına yardımcı olan Birevim, peşinatsız ve kredisiz ev sahibi olmak isteyen herkese yeni bil yol göstermektedir. 

Peşinatsız ve kredisiz ev almak isteyen herkes, Birevim’in kampanyalarından faydalanarak bütçesine uygun olan ödeme planını seçebilir ve bu şekilde ev sahibi olabilmektedir. Bu şekilde sadece peşinatsız değil aynı şekilde uzun vadeli ve uygun ödeme seçenekleri ile sunulan bir yöntemdir. Peşinatsız konut alabilmek için ödeme planı belirleyebilir ve istediğiniz tarihte ev sahibi olabilirsiniz. 

Peşinatsız ve Kredisiz Ev Nasıl Alınır?

Peşinatsız ve kredisiz şekilde ev almak için en doğru adres Birevim’dir. Bu şekilde ev almak için ilk olarak size sunulan seçenekler arasında bütçeniz için uygun olan miktarı belirleyerek karar verebilirsiniz. Kredisiz ev almak, yüksek faiz oranları ile ödeme zorluğu çekmeden ev sahibi olmanıza yardımcı olmaktadır. 

Birevim, başvuruda bulunan her aileye ve herkese bütçelerine uygun ödeme planları oluşturarak ev sahibi olmalarına yardımcı olmaktadır. Taksitle ve peşinatsız şekilde ev almak isteyen kişilerin sayısı gün geçtikçe artış göstermektedir. Özellikle artan emlak fiyatları nedeni ile kişiler yeni bir ev almak hayallerini gerçekleştirmek için zorlanmaktadır. Birevim, taksitli ve peşinatsız ev alma fırsatlarını, kurumsal yapısı ile kişilere sunmaktadır. Kısacası Birevim ile ev almak için yapmanız gereken ilk şey bütçenize uygun olan evi belirlemek ve başvuru sırasında size sunulan seçeneklerden faydalanmaktır. 

Birevim ile Kir Derdine Son Veren Yöntem!

Konut fiyatlarının oldukça yükseldiği bu zamanlarda, kredi çekmeden ev alabilmek oldukça zorlaşmaktadır. Tamda burada herkesin kredisiz ve peşinatsız şekilde ev sahibi olmasına yardımcı olan Birevim, hayallerinizi gerçekleştirmeniz için size yardımcı olmaktadır. 

Kira öder gibi küçük taksitler ile ev sahibi olmak isteyen kişilere imkanlar sunan Birevim, peşinatsız ev sahibi olmak isteyen herkesin başvuruda bulunabileceği bir finansmandır. Birevim’in hazırlamış olduğu yöntemler ile kişiler bütçelerine uygun ödemeler yaparak ev sahibi olabilmektedir. 

Peşinatsız ve Kredisiz Ev Alma Şartları Nelerdir?

Birevim ile kredisiz ve peşinatsız şekilde ev almak isteyen kişilerin bazı şartları yerine getirmesi gerekir. Kişiler bu şartları yerine getirdiği takdirde ev sahibi olabilmektedir. Peşinatsız ve kredisiz ev almak için kişilerin bütçelerini kısmasına gerek yoktur. Özellikle yüksek miktarlarda ödenen taksitlerin kişileri zorlamasına gerek yoktur. 

18 yaşını doldurmuş olan ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkes Birevim ile ev sahibi olabilmektedir. Kişiler kredisiz ev alma seçeneklerinden bütçelerine uygun olanı seçerek hayallerindeki eve sahip olabilmektedir. Kişilerin bu şekilde ev alabilmesi için herhangi bir koşul bulunmamaktadır. 

Birevim, tamamen kişilere uygun ödeme planları oluşturmaktadır. Ev sahibi olmak isteyen kişiler, Birevim ile birebir görüşerek kendi bütçelerine uygun ödeme planları oluşturabilmektedir. Sizde bu şekilde ev sahibi olmak istiyorsanız size en yakın olan Birevim şubesine gidebilir ya da çağrı merkezi üzerinden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Birevim ile Peşinatsız ve Kredisiz Ev Alma Avantajları Nelerdir?

Birevim peşinatsız ev almak isteyen herkese çeşitli kampanyalar sunmaktadır. Ev almak isteyen kişiler, herhangi bir konut kredisi çekmeden ev alabilmektedir. Herkesin bildiği üzere konut kredileri oldukça yüksek faizlere sahiptir. Kişiler kredi çekere ev alırken, iki ev almış kadar faiz ödemektedir. Bu gibi ağır krediler altında ezilmeyerek Birevim ile ev sahibi olabilirsiniz. 

Birevim’in sunmuş olduğu kampanyalar sayesinde kişiler peşinatsız ev alma hayallerine, bankadan kredi çekmeden kavuşmaktadır. Bu şekilde kredi puanı ya da taksitlerin kişileri zorlaması gibi durumlar yaşanmamaktadır. Ayrıca kredi çekerken ortaya çıkan ek masraflarında ödenmesine gerek kalmayacaktır. Sizde bütçenize uygun şekilde hazırlanmış olan ödeme planları ile ev sahibi olmak istiyorsanız, Birevim’i tercih edebilirsiniz. 

Neden Birevim’i Tercih Etmeliyiz?

Birevim, her şeyden önce ev almak isteyen kişileri ağır yükler altına sokmamaktadır. Kişiler aylık ödeyebilecekleri miktarlara göre hazırlanan bir planla ödemeler yapmaktadır. Bunun yanı sıra peşinat ödemeden ev sahibi olmak isteyen kişiler için çeşitli seçenekler sunulmaktadır. 

Sizde en iyi konut finansmanı olan Birevim ile kolay şekilde ev sahibi olabilirsiniz. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir