Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp uygulaması kadar modları da sık sık kullanılıyor. 

Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya sahip olan WhatsApp, uzun yıllardır en çok kullanılan mobil mesajlaşma uygulaması olarak değerlendiriliyor. 

En iyi WhatsApp modları

WhatsApp modları, esasında orijinalinin değiştirilmiş ve üstüne bazı özellikler eklenerek kullanıcıların karşısına çıkmış halidir. Bu uygulamaların her biri, üçüncü taraf kişiler tarafından geliştiriliyor ve destekleniyor. Pek çok kişi de bu modların sunduğu özellikleri sebebiyle tercih ediliyor. 

5 7

GBWhatsApp

Aynı anda iki farklı hesapta kullanılabilen GBWhatsApp modu ile de her zaman çevrimiçi olabilirsiniz. Bu modda da pek çok emoji ve çıkartma vardır. Sohbetleri ana pano dışına gizleme özelliğine sahip olan GBWhatsApp, çoklu dil desteğine sahiptir. Bu mod sayesinde meşgul olduğunuz zamanlarda mesajlara otomatik olarak cevap verebilirsiniz. Kişiselleştirilebilir özel temalara sahip olan bu mod, en çok tercih edilenler arasındadır. Sade bir arayüze sahip olan bu mod ile kolaylıkla kullanım elde edebilirsiniz. 

WhatsApp Plus

Grup sohbetlerine açıklama ve kurallar ekleyebileceğiniz WhatsApp Plus modu, durumlara 30 saniyenin üzerinde videolar ekleyebilirsiniz. Sohbet üzerinden 30 megabayta kadar dosya yükleyebilir ve yüksek kaliteli bir kullanım elde edebilirsiniz. Mod üzerinden filtreleme yapabilir ve sohbetler içerisinde aramalar yapabilirsiniz. Sohbet gruplarına 256 kişiye kadar üye ekleyebilirsiniz. WhatsApp Plus modunda, diğerlerinde olduğu gibi eklenen yeni özelliklerden ziyade, orijinal uygulamada yer alan özelliklerin geliştirilmiş hali gibi görebilirsiniz. Buna örnek vermek gerekirse, kaliteli bir şekilde görüntü ve dosya aktarımı yapabilirsiniz. 

YoWhatsApp (YoWA)

3 farklı hesabı tek uygulama üzerinden yönetmek için tercih edeceğiniz YoWhatsApp modu ile meşgul olduğunuz zamanlarda mesajlara otomatik bir şekilde cevap verebilirsiniz. Bunun yanı sıra sohbetlerinizi de özelleştirebilirsiniz. Grup yöneticileri için çeşitli ek özellikler sunan YoWhatsApp modu, pek çok emoji ve çıkartma sunuyor. 100’ün üzerinde dil desteğine sahip olan YoWhatsApp ile sesli arama özelliğini devre dışı bırakabilirsiniz. YoWhatsApp modunda, ihtiyaçlara yönelik geliştirmeler ve kişiselleştirmeler yapabilirsiniz. WhatsApp uygulamasına göre 3 farklı hesap kontrolü yapabilirsiniz. Özellikle ise yüksek boyutlu dosya aktarımı için YoWhatsApp modunu tercih edebilirsiniz. 

Fouad WhatsApp

Özelleştirilebilir duvar kağıdı, pek çok yazı tipi, birbirinden farklı mavi tik stilleri ve 2 bini aşkın tema bulunan Fouad WhatsApp modunda, sohbet ettiğinin kişinin sildiği mesajları da iptal edebilirsiniz. Bunun yanı sıra görüldü, son görülme ve mavi tik gibi özellikleri de gizleyebilirsiniz. Fouad WhatsApp modunda aynı zamanda bekleyen mesajların renklerini kişiselleştirmeniz de mümkündür. Grup yöneticileri hakkında ek özellikler sunan Fouad WhatsApp modunda, 600 kişiye kadar yayın oluşturmak mümkündür. Bu özel WhatsApp modunun bir diğer faydalı özelliği ile mesajlarnızı istediğiniz gibi planlayabilir olmanızdır. Fouad Mokdad tarafından geliştirilen Fouad WhatsApp modu, kullanıcıların işini kolaylaştırmak adına sunduğu ek özellikler ile ön plana çıkıyor. Pek çok güncel özelliği ile Fouad WhatsApp modundan faydalanabilirsiniz. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir