Astronot olmayı ya da dünya dışına çıkmayı hepimiz hayal etmişizdir. Fakat  bu hayali gerçekleştirmek pek de kolay olmuyor.  Uzayı keşfetmek için astronot olmak dışında başka yollarda var. Bilgisayar oyunlarıyla uzayda yolculuklar yapabilir ve başka dünyaları keşfedebilirsiniz. Sizin için uzay dünyasında maceralara atılacağınız oyun listesini derledik:

Elite Dangerous

2014 yılında piyasaya sürülen oyun uzay simülasyonuyla tüm galaksi sizin için gezinti alanınız olacak. Basit bir uzay aracı ve az miktarda parayla oyuna başlayabilirsiniz. Giderek kendinizi geliştirebileceğiniz oyun ile korsan mı yoksa tüccar mı olacağınız sizin tercihinizde. Elite Dangerous her açıdan isteklerinizi karşılayabiliyor. Çeşitli amaçlar için kullanacağınız uzay gemileri ile maceralar sizi bekliyor olacak.

EVE Online

Binlerce uzay gemisinin birbiriyle çarpıştığı oyunda çok hareketli ve capcanlı bir galaksi size kapılarını açıyor. Polis devriyesi başlatma sisteminizin kısmi güvenliğinden uzaklaştığınızda kendinizi korsanlık, casusluk ve aldatmacanın yoğun olduğu acımasız, kozmik bir vahşi batı’da bulacaksınız.

HomeworldRemastered Collection

2015 yılında piyasaya sürülen oyun en iyi singleplayer gerçek zamanlı strateji oyunlarından birisi. Oyundaki grafiklerin canlılığı ile binlerce uzay gemisi ahenk içinde dans ediyor görüntüsü olacak. savaşlar devasa savaş gemileri de dahil olmak üzere bir çok uzay gemisine kumanda ettiğiniz için gergin geçer ve taktiksel olarak ilerlersiniz.

Duskers

2016 yılında çıkarılan oyun tamamen Retro-fütürustik bir bilgisayar ara yüzü ile görüntüleniyor. Duskers PC’deki en korkunç, en gergin bilim-kurgu korku oyunlarından birisi olma ünvanını taşıyor. Karanlık koridorlarda dolaşıp uzayda yakıt geliştirme ve galaksinin mistik hayat kalıntılarında varolmaya çalışacaksınız.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir