Sony’nin PlayStation özel oyunlarını PC’ye entegre ettiğini görmeye devam ediyoruz. Şirket bu özel oyunları PC’ye entegre ederek hem konsol oyuncularını hem de PC oyuncularını memnun etmeyi hedefliyor. Şimdi ise Spider-Man’in dosyaları içerisinde ortaya çıkartılan yeni belgelere göre, Sony bu sistemini bir üst seviyeye taşımaya başlıyor.

Marvel’s Spider-Man Remastered’dan dikkat çeken çıkış

Playstation özel oyunlarının artık PC’ye gelmesi oldukça normal karşılanıyor. Son olarak bildiğiniz üzere Marvel’s Spider-Man yapımını PC sürümü çıkış yapmış ve birçok oyuncu tarafından oldukça beğenilmişti. Bu yapımın PC’ye gelmesi ile beraber ise PS özel oyunlarının PC sürümlerinde gözükmeyen bir durum ortaya çıktı.

Playstation Network’e PC entegresi gelebilir

78

Daha öncesinde Days Gone ve God of War gibi yapımları da PC tarafında görmüştük. Ancak Spider-Man’in PC sürümünde Sony’nin yeni bir özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Henüz geçtiğimiz hafta piyasaya giren ve hayranların oldukça beğendiği Marvel’s Spider Man’ın dosyalarında yeni detaylar keşfedildi. Söz konusu oyun dosyalarına göre Sony’nin PC oyuncularının PlayStation Network hesaplarını belli oyunlara bağlanmasına izin vereceği ve ödül olarak ise oyun içi bonuslar sunacağı gibi detaylar bulunuyor.

Şuan için Spiderman veya bir başka Playstation oyunu PSN hesap bağlantısına izin vermezken, Spider-Man’in PC dosyalarında bulunan PSNAccountLinked ve PSNLinkingEntitlements verileri ise oyuncuları heyecanlandırmaya devam ediyor. Geliştiricilerin bu kırıntıları unuttuğumu veya bilerek mi oraya yerleştirdiği henüz bilinmiyor. Ancak ilerleyen dönemlerde böyle bir entegrasyonun olabileceği düşünülüyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir