Kasım ayında başlayacak 11 Kasım ve 25 Kasım indirim dönemlerine Paynet kolaylık sağlayacak hizmetleriyle hazır.

Her yıl Kasım ayında yapılan; Efsane Cuma, Şahane Cuma ve Beklenen Cuma gibi isimlerle adlandırılan indirim günlerinde online ödeme teknolojileri de önem kazanıyor. 11 Kasım, 25 Kasım ve 28 Kasım tarihlerinde düzenlenecek indirimlerde yüksek fiyatlar nedeniyle ilginin daha fazla olması bekleniyor. Büyük talep beklentiler, online alışveriş sistemlerindeki ödeme sistemlerini de ön plana çıkarıyor. Paynet ise altyapısı ile hızlı, sorunsuz ve kesintisiz bir ödeme seçeneği sunuyor.

İşte Paynet’in sunduğu avantajlar

Sanal POS aynı anda birden fazla kartla ödeme

Paynet’te farklı kartlar ile yapılmak istenen ödemeler destekleniyor. Tüketicilerin ve e-ticaret sitelerinin Paynet özelliği sayesinde ödeme alması kolaylaşırken tüketiciler birden fazla kart ile ödemelerini tamamlayabiliyor. TCMB onaylı ve PCI-DSS güvencesine sahip sanal POS, çoklu ödeme sistemi ilefark yaratıyor.

Fiziki mağazalarda reyonda ödeme seçeneği

Online hizmetlerin yanı sıra fiziki alışverişlerde de destek sunan Paynet, fiziki POS gerekmeden cep telefonu gibi el terminalleriyle ödeme imkanı sağlanıyor. Böylece uzun kasa kuyrukları yerine hızlı ödeme imkanıyla iş yükü hafifletiliyor.

Stok takibi kolaylaşıyor

Paynet satıcılar için stok takibini de kolay hale getiriyor. Stok ya da muhasebe programlarına entegre edilebilen PayPOS stok ve benzer kullanıcı hatalarının yaşanmasın önlüyor.

Paylink

Paylink ile SMS, WhatsApp ya da benzer dijital sistemlerde ödeme konusunda yenilik getiriyor. Paylink ile oluşturulan linkler üzerinden kolayca ödeme yapabilen kullanıcılar üstelik güvenlik noktasında da korunuyor.

PayKredi

Şimdi al sonra öde gibi sistemlerin yaygınlaşması, PayKredi’yi de ön plana çıkarıyor. PayKredi işle taksitli ödeme yapabilen kullanıcılar, ödemelerini sonraki dönemlerde yapıyor.

Paynet’in hizmetleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Paynet Satış Direktörü Deniz Şensabahsözlerini şöyle sürdürüyor: “Paynet olarak bizde hem şirketlerin hem tüketicilerin kusursuz bir alışveriş deneyimi yaşamaları için yanlarındayız. PayPOS ile mağazada ödemeyi kasalarla sınırlamıyor başta reyonda olmak üzere mağaza içinde her noktada ödeme almayı mümkün hale getiriyoruz. Temassız, hızlı ve güvenli teknolojilerimizle gerek e-ticaret siteleri gerek fiziki mağazalarda alışverişi tüm paydaşlar için mükemmel hale getirmeye odaklanıyoruz. 2022 Kasım’ında da sorunsuz bir ödeme deneyimi için perakendecilerin ve tüketicilerin işini teknolojiyle kolaylaştıracağız.” dedi.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir