Payfix özellikleri detaylı inceleme mobil uygulama para gönderme fatura ödeme sistemi ayrıntılı şekilde dijital sanal cüzdan hemen üye ol.

Payfix.com.tr Genel İnceleme, Payfix Nedir?

Payfix Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş, TCMB tarafından denetlenen güvenilir bir ödeme kuruluşu olarak dikkat çekiyor. İnternet sitesi üzerinden erişim sağlayabileceğiniz platform tüm işlemlerinizi tek bir noktada yönetme imkanı vermektedir. Uygulama ile, tüm banka, kredi kartlarından güvenilir bir şekilde ödeme alabilir ve nakit akışlarınızı kontrol edebilirsiniz. Aynı zamanda, cep telefonlarınızı pos cihazlarınıza dönüştürerek istediğiniz yerde ve zamanda ödeme alma şansına sahip olabilirsiniz. Sanal postlar üzerinden banka ve kredi kartları ile taksitli/ tek çekim güvenli ödeme alabilirsiniz.

Kurumsal ya bireysel müşteriler içi finansal hizmet sağlamak amacı ile kurulan bir platformdur.  Finansal teknolojileri yakından takip eden kurum,  ürettiği çözümleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı hedeflemektedir. Genç ve dinamik kadrosu ile sizlere yardımcı olmaya devam etmektedir. 6493 sayılı kanun kapsamında BDDK tarafından denetlenmekte ve Lisans sahibi olan faaliyetlerini sürdürmektedir. 

payfix

Payfix Üye Ol

Platfom’un ayrıcalıklarından yararlanmak için üyelik oluşturmanız gerekiyor. Üyelik için 3 dakika gibi bir süre yeterlidir. Mobil ya da PC üzerinden internet sitesine erişim yapabilir, ya da cep telefonlarınıza mobil uygulamasını indirebilirsiniz. Üyelik için sizlerden;

  • Ad soyad
  • Telefon no
  • E-mail
  • TC kimlik no
  • Doğum tarihi
  • Adres
  • Kişisel bilgileri
  • Şifre talep edilir.

Yukarıda yer alan bilgileri girmeniz halinde sorunsuz bir şekilde üyelik açmanız mümkün olacaktır. Site sizlere Türkçe, İngilizce, Arapça, Rusça ve Almanca dil seçenekleri üzerinden hizmet sağlıyor.
Nasıl Payfixli olurum sorusu merak edilen sorular arasında yer almaktadır. Dijital cüzdan uygulaması zamanınız ne kadar değerli olduğunun bilincinde olarak hareket eden bir kurumdur. Bu nedenle saatlerce süren form doldurmak, evrak gönderme gibi işlemlere yer vermez. İnternete bağlantı kurabileceğiniz her yerden Dijital Cüzdan sahibi olabilirsiniz. Bunun için masa üstü tarayıcınız üzerinden payfix.com.tr adresine girmeniz ya da  Dijital Cüzdan Uygulamasını indirmeniz yeterlidir. Bir başvuru noktasına girmenize gerek kalmadan, evinizden çıkmadan işlemlerinizi yapabilirsiniz. 

Payfix Ne İşe yarar?

Payfix, cağın dijital cüzdanı olarak hizmet vermektedir. Herhangi bir fiziki karta ihtiyaç olmaksızın paranızı PC ya da telefondan yönetmenize yardımcı olur. Bu uygulama sayesinde; tek bir tık ile paranızı yönetilir, ödeme alabilir, işlemlerinizi takip edebilir ve bakiyenizi kontrol edebilir. Payfix mobil cüzdan özelliği sayesinde  para transfer işlemlerinizi ve ödemelerinizi istediğiniz her yerden, internet erişimi olması halinde yapma şansı veriyor. Payfix’i bireysel ya da kurumsal olarak kullanmanız mümkündür.

  • ile 7/24 para transferi ve para alma işlemi yapabilirsiniz.
  • 7/24 canlı destek imkanı sunmaktadır.
  • Anlaşmalı olduğu iş yerler ile avantajlı alışveriş seçeneklerinden yararlanmanız mümkündür.
  • İşlemler Uluslar arası güvenlik sertifikasyonlarının denetimi altındadır.

Uygulama üzerinden bireysel olarak; para yükle para gönder payfix.com.tr/sayfa/para-gonder-al.html, para çek, alışveriş yap, fatura ve kamu ödemeleri gibi hizmet seçenekleri sunmaktadır.  Uygulamanın sosyal medya üzerinde de son derece etkin olduğunu ifade edebiliriz. Facebook, twitter, instagram, youtube ve Linkedln uygulamalarını takip etmeniz halinde, tüm gelişmeleri çok yakından takip etme şansına sahip olabilirsiniz. 7/24 çevirim içi olan canlı destek birimleri ile aklınıza takıla tüm sorulara anında yanıt vermektedir. Kişisel verilerinizin korunması kapsamında, sorduğunuz sorular değerlendirerek en kısa süre içinde yanıtlamaktadır. 

Sanal pos ücretleri az olup, mobil pos, fatura ödeme gibi seçenekleri de sizlere sunmaktadır. Bunun yanında yurt dışına para gönderme ve yurt dışından para alma işlemlerinizi de platform aracılığı ile çok rahat bir şekilde yapabilirsiniz.
PAYFIX.COM.TR adresinden bütün özelliklere erişebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir