Yeni bir dijital platform olarak tanıtımı yapılan Paramount Plus bugün itibariyle kullanıma sunuluyor.

Dijital yayın platformlarına yönelik şirketlerin yatırımları devam ediyor. Kullanıcılar tarafından daha fazla ilgi gösterilen platformlar, farklı içerikleriyle birlikte milyonlarca kullanıcıya erişebiliyor. Bu alanda yeni bir gelişme ise Paramount’tan geldi. Yapım ve dağıtım şirketi olarak dünyanın enlerinden birisi olan Paramount, Paramount Plus adı ile yeni hizmetini resmen tanıttı. Paramount Plus için CBS All Access hizmetini kullanan Paramount, mevcut sistemi yenileyerek yeni içerikler ekleyecek. Bu bakımdan kullanıcılar Paramount Plus’a dahil olduğunda mevcut CBS All Access içeriklerini izleyebilecek.

Paramount Plus’ta neler olacak?

Paramount Plus, mevcut içeriklerin yanı sıra özel çalışmaları ile birlikte yeni içerikler ekleyecek. Daha önce yapılan açıklamalar doğrultusunda platforma gelecek ilk yeniliklerden ilkleri iCarly ve Frasier olacak.  Star Trek: Picard ve The Good Fight gibi şu anda CBS All Access’te en popüler yapımların aynı şekilde platformda kalacağı belirtilirken, Paramount Plus’a canlı haber ve spor içerikleri, klasik filmler de eklenecek.

Paramount Plus abonelik ücreti ne kadar?

Diğer platformlarda olduğu gibi Paramount Plus için de abonelik sistemi geçerli olacak. CBS All Access’te uygulanan fiyat politikasında herhangi bir değişikliğe gitmeyecek olan şirket, fiyatları aynı şekilde uygulamaya devam edecek. Aylık 5,99 dolar olan abonelik fiyatı, bu abonelik seçeneğinde reklamlar gösterecek. Reklam izlemek istemeyen kullanıcıların ise aylık 9,99 Dolarlık aboneliği satın alması gerekecek. Platform başlangıç aşamasında sadece ABD ve Latin Amerika’da izlenebilecek. Platformun geleceğine yönelik herhangi bir açıklama yapılmadığı gibi özellikle Avrupa pazarına ne zaman giriş yapılacağı merak ediliyor. Ancak uygulamanın hangi pazarlara gireceğine yönelik herhangi bir paylaşım ya da yol haritası bulunmuyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir