Akıllı para yönetim sistemi olan Monay, 2023 yılının son üç ayında başarılı bir şekilde kullanıcı sayısını iki katına çıkararak yüz bin kullanıcıyı geçti!

Yıl içinde, kendi kategorisinin öncüsü haline gelen sanal-ön ödemeli kart Monay Kart’tan, platformun iş ortaklığı tarafındaki geliştirdiği sadakat programı “hedef ortakları modeli” gibi birçok yeniliği hayata geçirdiklerini ifade eden Monay’ın Kurucusu Özlem Denizmen kendisine yeni bir hedef koyarak: “2024 yılında hedefimiz 1 milyon kullanıcıya ulaşmak” şeklinde düşüncelerini ifade etti.

Yerel Girişim Akıllı Para Yönetim Sistemi Monay

2023’ün ilk çeyreğinde “Finansal İyilik Hali’ne yolculuğun Türkiye’deki kategori oluşturucusu olmak üzere yola çıkan Monay mobil uygulaması, aynı yıl içinde yüz bin kullanıcıya ulaşarak “Fintech” sektörünün güçlü isimleri arasında kendisini gösterdi.

30 Ekim’de ilk lansmanını gerçekleştiren para yönetimi sistemi Monay, yeni nesil özellikleri ile geride bıraktığımız sene içinde binlerce kullanıcısına harcama alışkanlıklarını yönetme konusunda finansal yol gösterici görevi üstlendi.

Yerel Girişim Akıllı Para Yönetim Sistemi Monay
Yerel Girişim Akıllı Para Yönetim Sistemi Monay

Monay girişimi kullanıcılarının parayla olan ilişkilerini derleyip toplamak ile beraber finansın temel kolonları olan: harcama, bütçe, birikim ve yatırımı bir araya getirerek kullanıcılarına para yönetimi konusunda gelişmiş bir sistem sundu. Monay girişimi bünyesinde bulundurduğu dijital ürün ve servisleri sayesinde kullanıcılarını finansal olarak iyileştiren bir süreçte öncülük etti.

Akıllı Para Yönetim Sistemi Monay Neler Sunuyor?

Monay kullanıcılarına günlük kısa sohbetler, para uzmanlarından canlı telefon görüşmesi hizmeti ve  kişiselleştirilmiş hatırlatma mesajları gibi pek çok özellik sunuyor. Bunun yanı sıra finansal yönetimi tek platformdan sağlayan dijital altyapıya, ek olarak sanal-ön ödemeli Monay Kart gibi özellikleriyle kullanıcılarının bütün finansal sürecinde onların yanında olma konusunda güven veriyor. Bu açıdan Monay sistemi  kendi oluşturdukları platformu: “Platformumuzu kullanıcılarımızın ihtiyaç ve tercihlerine uygun olarak şekillendirdik” şeklinde tanımlıyor.

 Akıllı para yönetim sistemi Monay mobil uygulamasını ekibiyle sektöre taşıyan Özlem Denizmen, Monay’ın 2023 yılını şöyle değerlendirdi:

“Monay olarak bizim hedef kitlemiz, birikim yapmak, çaba sarf etmek ve zenginleşmek isteyen herkes. Her bir kullanıcımız bizim için çok kıymetli. Kullanıcılarımızı ana odağımıza aldığımız 2023’te harika bir yıl geçirdik ve 100 bin kullanıcıya ulaştık. Yıl boyunca onların kullanıcı deneyimini geliştirmek için platformumuzda sürekli iyileştirmeler yaptık. Kullanıcıların geri bildirimlerini dikkate alarak, onlara daha sezgisel ve kullanıcı dostu bir deneyim sunmayı amaçladık. Bu süreçte, kullanıcılarımızın ihtiyaç ve tercihlerine uygun olarak hizmetlerimizi şekillendirdik. Önümüzdeki dönemde de Monay’ı geliştirmek adına atacağımız tüm adımlarda çıkış noktamız kullanıcılarımızın ihtiyaçları ve geri bildirimleri olacak.”

“Hedef yıl sonuna kadar bir milyon kullanıcıya ulaşmak”

Monay’ın kurucusu olarak karşımıza gelen Özlem Denizmen, bu yılın sonuna kadar bir milyon kullanıcıyı geçmeyi hedeflediklerini söyleyerek, Monay’ın odağının aynı zamanda ‘Türkiye’nin finansal sağlığı’nı analiz etmek  ve değerlendirmek olduğu konusuna da değindi:  “2024’te yatırımlara bağlanmak, banka hesabına erişim, üyelik modelimizi herkese açmak ve kredi notunu uygulama üzerinden göstermek gibi planlarımız var. Biz, çok büyük bir veri havuzunu yönetiyoruz ve bu veriler üzerinden aslında Türkiye’nin finansal sağlığını gözlemliyoruz. Toplumun ortalama harcama ve birikim alışkanlıklarını analiz edebiliyoruz. Toplumda finansal konularda ciddi bir bilgi eksikliği olduğunu görüyoruz. Biz bu karışıklıkta kullanıcılarımıza yol göstermeye çalışıyoruz. Yolculuğumuz henüz başlıyor ve bu yola Türkiye’nin en çok ihtiyaç duyduğu bir zamanda çıkıyoruz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir