Elektronik para ve ödeme hizmetleri kuruluşu olan Papara, kullanıcılarına 7/24 altın alım satım imkanı tanıdığı yeni özelliğini tanıtıyor. ‘Kıymetli Maden Hesabı’ adındaki yeni ürün ile çok yakında platin ve gümüş alım satımı da yapılabileceğini bildirdi. 

2016 yılından beri geleneksel finansal hizmetlerin kısıtlı olduğu durumlarda finansal teknolojinin gücünden faydalanarak yeni, pratik ve özgün çözümler geliştiren Papara, kullanıcıların birkaç adımda kıymetli maden alım satımı yapabileceği yeni bir dönem başlattığını duyurdu. 

Papara’da Altın Alım Satımı Başladı!

Papara ile 7/24 Altın Alım Satımı

Papara, kullanıcılarına kuyumcuya gitmekten ve banka uygulamalarındaki karışık yapılardan kurtaran bir deneyim sunuyor. Papara kullanıcıları uygulamadan altın alım satımı yapacakları maden hesaplarını saniyeler içinde kolaylıkla açabiliyorlar. Haftanın her günü ve her sati altın alım satımı işlemini dilerlerse tutar, dilerlerse de gram belirterek gerçekleştirebilecekler. Ayrıca gram altın fiyat değişimi uygulamada bulunan grafikten anlık olarak takip edebilecekler. Yatırımlarına 0,01 gram altınla dahi başlayabilen kullanıcılar, piyasa kapılı da olsa düşük fiyat farkıyla işlemlerini gerçekleştirebilecek. 

Gümüş ve Platin Alım Satımı da Yakında 

Altın alım satım işlemi, elektronik para ve ödeme hizmetleri kuruluşu olan Papara’nın kıymetli maden döneminde ilk ürünü olarak konumlandırılıyor. Altından sonra en kıymetli madenlerden sayılan gümüş ve elektrikli araçlar sayesinde revaçta olan platinin de alım satımının gelecek dönemde yapılacağı belirtiliyor. 

Selçuk Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun. İmza İnternet Teknolojilerinde Dijital Çırak eğitimi aldı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir