Papara uygulamasını kullananların işlem ve ödemelerini yapamaması üzerine ortaya çıkan teknik sorun ile ilgili Papara’dan açıklama geldi. İşte konuyla ilgili detaylar.

Dijital hesap hizmeti sunan ve kullanıcıların hızlı bir şekilde para gönderip almasını ya da alışveriş yapmasını sağlayan Papara’da akşam saatleri itibariyle sorunlar yaşanmaya başlandı. Kullanıcıların ödeme alıp gönderememe, işlem yapamama ve alışverişte ret yanıtı almasıyla başlayan sorunlar kısa süre içerisinde sosyal medyada yer edindi. Bu soruların arka arkaya raporlanmasının ardından Papara’dan ilk açıklama geldi.

Android için Papara indir

Papara’dan resmi açıklama

Papara’da yaşanan sorunun ardından konuyla ilgili olarak “Bir süredir Papara uygulamana erişemediğinin farkındayız. Teknik ekibimiz problemin çözümü için çalışıyor. Mümkün olan en kısa sürede sorunun çözüleceğinden emin olabilirsin. Sabrın ve anlayışın için çok teşekkürler.” denildi.

Ancak kullanıcıların sisteme tepkisi oldukça fazlaydı. İşte sosyal medyada dikkat çeken bazı tepkiler;

2
1

Sorun çözüldü

Yaklaşık 15 dakika önce ise sorunun çözüldüğü belirtildi. Açıklamada “Selam Paparalı, teknik ekibimiz söz konusu erişim problemini çözdü. Bu gibi kesintilerin tekrarlanmaması için çalışıyoruz. Destek ekibimiz problemden etkilenen tüm Paparalıların taleplerini inceliyor. Sabrın ve anlayışın için çok teşekkürler.”  denildi. Ayrıca çift çekim ya da hesaba yansımayan bakiye gibi durumlar için de taleplerin değerlendirileceği belirtildi.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir