Palworld’de diğer oyunlarda olduğu gibi toplayıcılık ve zanaatkarlık da yapılmalıdır. Peki, Palworld’de buğday nasıl elde edilir? İşte detaylar.

Palworld sadece savaşa odaklı bir oyun olmadığından dolayı oyuncuların Palworld’de buğday nasıl elde edilir gibi sorunların yanıtlarını bilmesi gerekir. Böylece çeşitli eşya üretimlerini yapabilir ve toplayıcılık gibi etkinlikler ile oyunda daha güçlü hale gelebilir.

Palworld’de Buğday Neden Gerekli?

Palworld’de buğday elde ettikten sonra bu buğday ile pasta yapmanız gerekecektir. Buğday üretiminde belirli bir strateji gerekir. Yoksa oyundaki ilerlemeniz zor olacaktır. ancak buğday üretimi için çiftlik yönetimi de kolay değil.

Palworld'de Buğday Nasıl Elde Edilir?
Palworld’de Buğday Nasıl Elde Edilir?

Palworld’de Buğday Nasıl Elde Edilir?

Palworld’de buğday elde etmenin farklı yoları bulunuyor. Buğday elde etmek için buğday tohumlarını almanız gerekiyor. Bu tohumlar ise Dinossom, Flopie, Robinquill, Cinnamoth veya Bristla gibi çim türü bir Pal ile savaşmanız gerekiyor. Bu canavarları öldürdüğünüzde ganimet olarak buğday tohumu elde edebilirsiniz. Bu hem savaşmanızı hem de eşya elde etmenizi sağlar. Böylece daha güçlü hale gelebilirsiniz.

Eğer oyun başındaysanız buğday tohumu elde etmek için Dinossom’u tercih edebilirsiniz. Oyundaki en kolay yenebileceğiniz mob, Dinossom’dur.

Buğday elde etmenin diğer bir yolu ise tüccara gitmektir. Gezgin Tüccar’da satın alabileceğiniz buğday tohumları bulunmaktadır. Ancak bu pahalı bir yol olduğundan dolayı çok tercih edilmemektedir. Her tohum 100 altın değerindedir. 3 tohum alarak çiftliğinizde üretim yapmaya başlayabilirsiniz. Çiftlik kurarak üretim yapmak adına 3 tohumun dışında 35 tahta ve 35 taşa sahip olmanız gerekir. Ardından teknoloji seviyesini 15’e yükselttikten sonra buğday çiftliğinizi oluşturabilir ve buğday üretimini başlatabilirsiniz. Bu seçenekte ekmek, sulamak ve toplamak gibi farklı işleri de yapmanız gerekir. Üstelik hasat sonrasında buğdayları sandıklarda depolamanız da gerekir. Çiftliğinizin hemen yanına tahta sandıkları koyarak hasat işlemini daha pratik şekilde yapabilirsiniz.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir