Palworld tüm dünyayı kasıp kavururken oyunda çok önemli olan altın anahtarlar da oyuncuların radarına takılıyor. Peki Palworld’de altın anahtarlar nasıl alınır? İşte detaylar.

Palpagos Adaları’nda keyifli bir maceraya atılmak isteyenlerin favori oyunu olan Palworld, tüm zamanların en çok oynanan oyunu olmaya aday. Kısa sürede rekorlar kırarak diğer oyunları geçen oyunda, oyun içi çok fazla öğe bulunuyor. Altın anahtarlar da bunlardan birisi. Özellikle geniş coğrafyada gezerken oyuncuların karşısına çıkacak sandıklar anahtarlar ile açılmaktadır. Altın anahtarlar ile açılan sandıklar ise oyundaki en nadir sandıklar arasındadır. Eğer bu tür bir sandık bulduysanız ve altın anahtarınız yoksa yardıma ihtiyacınız var.

Palworld Altın Anahtarlar Nasıl Bulunur?

Oyunda tek anahtar altın anahtar değildir. Bakır ve gümüş anahtarlar var. Üstelik bu anahtarlar toplayabiliyor. Altın anahtar söz konusu olduğunda ise hiçbir şekilde bu anahtarların alınması söz konusu değil. Hiçbir canavardan altın anahtar alınamıyor. Arkadaşlardan da bu anahtarların temin edilmesi mümkün değil. Oyundaki altın anahtar almanın tek yolu, tehlikeli bir hedefi yenmek.

Oyunda Karaborsacı ya da orijinal adıyla Black Marketer, hedefiniz. Bu hedefi yenmeniz halinde altın anahtar düşürebilirsiniz. Normal şartlarda bu karakterler oyunculara saldırmıyor. Ancak siz atak yapmanız halinde dövüş başlıyor.

Palworld'de Altın Anahtarlar nasıl alınır?
Palworld’de Altın Anahtarlar nasıl alınır?

Palworld Black Marketer Nerede, Nasıl Yenilir?

Palworld Black Marketer lokasyonları şöyle;

  • Terk Edilmiş Maden Kuyusu: 37, -417
  • Cove Maden Şaftı: -291, -185
  • Azurobe yakınında: -94, -395

Bu noktalarda bulabileceğiniz bu NPC, zorlu bir savaşçı. Bu nedenle çok dikkatli olmanız gerekiyor. 40. seviyede olan karaborsacıya üstelik arkadaşları da yardım ediyor. Başarılı bir savaş sonrasında anahtarları alarak sandıkları açabilirsiniz. Üstelik anahtarları üzerinde tutmanız mümkün olduğundan dolayı karşınıza çıkacak sandıkları hemen açmak için anahtar toplamayı da deneyebilirsiniz.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir