Piyasaya giriş yaptığı andan itibaren akım yaratan Palworld büyümeye devam ediyor. Oyun, 25 milyon oyuncuyu aşmayı başardı.

Lansman sonrasında Türkiye’de de geniş yer bulan Palworld, hızlı büyümesine devam ediyor. Pazar araştırmasında oyun şirketinin önemli bir kilometre taşını geride bıraktığı ifade edildi. 25 milyon oyuncuyu aşmayı başaran Palworld, Steam ve Xbox gibi platformlarda zirveleri zorluyor. Erken erişimde olduğu Steam’de 15 milyon satış yapan şirket, Xbox ve Windows’taki satışlarında da 10 milyon rakamına ulaştı. Böylece 25 milyon oyuncuyu aşan Palworld, geçtiğimiz haftalarda büyümede yavaşlama yaşasa da artış devam ediyor.

Palworld Büyümeye Devam Ediyor! İşte Son Rakamlar
Palworld Büyümeye Devam Ediyor! İşte Son Rakamlar

Palworld Nerede Duracak?

Palworld için bir dönemde iyi bir ivme yakalanmış ve günlük 1 milyon oyuncu artışı yaşanıyordu. Sonrasında yaşanan düşüş ve gerileme olmasına karşın oyuncular oyuna dahil olmaya devam etti. Bundan sonraki süreçte de bu ivmenin devam etmesi bekleniyor.

Yüksek oyuncu sayısında önemli detaylardan birisi de oyunun ücretli olması. Öyle ki en çok satış yapılan Steam’de Palworld oyun fiyatı 14.99 dolar. Oyun ile birlikte soundtrack almayı isteyenler için fiyat ise 17.65 dolar. Xbox’taki ücretlendirme ise 900 TL. Ücretsiz deneme ve Xbox Game Pass gibi alternatiflerin yer aldığı Palworld’in önümüzdeki dönemlerde daha yüksek satış rakamlarına ulaşabilir. PC Game Pass ile oyunu oynamak isteyenlerin ise 159 TL’lik aylık ödeme yapılması gerekiyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir