Palworld oyunu son dönemlerin en popüler oyunlarından birisi. Arkadaşlarınızla da Palworld oynayabileceğiniz biliyor muydunuz? İşte o adımlar..

Pokémon serisinden esinlenilerek hazırlanan Palworld, belki de bu alanın bugüne kadarki en başarılı oyunlarından birisi oldu. Oyundaki Pal olarak adlandırılan canavarları yakalamak, eğitmek ve onlardan başka canavarlar üretmek mümkün. Oyun yapılacak birkaç işlem ile arkadaşlarla da oynanabiliyor. Çoğu oyuncunun bilmediği bu özellik oyunu çok daha eğlenceli hale getiriyor.

Palworld’ü Arkadaşlarınızla Oynamak İçin Yapmanız Gerekenler

Xbox’ta 4, Steam sunucusu üzerinden ise 32 kişiye kadar oyun oynanabiliyor. Bunun için aynı dünyaya giriş yapmanız yeterli.

  • Oyuna giriş yapın ve çok oyunculu oyun seçeneği ile oyuna başlayın.
  • Ardından Dünya Ayarları’nı açın.
  • Burada arkadaşlarınızı davet edebileceğiniz davet kodu yer alacaktır. Bu kodu alarak arkadaşlarınızla paylaşın.
  • Kodu alan kişiler ise oyuna giriş yaptıktan sonra çok oyunculu oyun seçeneğini seçerek paylaşılan kodu girmelisiniz. Böylece oyuncular aynı dünyada oyunu oynamaya başlayabilir.

Çok oyunculu modda oyuncuların birlikte hareket etmesi gelişimleri daha da hızlandıracaktır. Birlikte üs planlamak, loncaya katılmak oldukça kolay.

Arkadaşlarla Palworld Nasıl Oynanır?
Arkadaşlarla Palworld Nasıl Oynanır?

Kod Yapısına Dikkat!

Dünyaya katılmak için kod alan oyuncuların dikkat etmesi gereken detay oyundan çıkış sonrası yeniden giriş yapamayacağıdır. Bu tür durumlarda oyuncuların değişen yeni dünya kodunu alması ve yeniden bu kod ila erişim sağlaması gerekmektedir. Aksi halde oyun yeniden açıldığında aynı dünyada oyuna devam edilememektedir.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir