Logitech G oyuncular arasında ön plana çıkan mouse G502, Hero 25K sensörü ile dikkatleri üzerine çekiyor. Dünyanın en çok satışı yapılan mouse olan model oyuncuların beklentilerini karşılayacak özelliklere sahiptir. 

100 – 25.600 DPI aralığında sıfır yumuşatma sunan mouse’da Logitech G’nin özel Lightning RGB aydınlatma teknolojisi vardır. Programlanabilir 11 tane G tuşuna sahip olan mouse, oyuncuların tercih etmesiyle eklenebilir 5 farklı seçenek sunuyor. Mouse bunun yanı sıra örgülü kablosu ile daha iyi bir performans sunuyor. Çift modlu kaydırma tekerleğine sahip olan bu başarılı mouse, çeşitli şekillerde yapılandırılabilir halde olan 5 adet 3,6 g ağırlığında ayarlanabilir ağırlık sistemi sunuyor. Logitech G’nin LIGHTSYNC RGB teknolojisiyle yaklaşık olarak 16,8 milyon farklı renk özelliğini kullanarak kişiselleştirilebilen mouse, dahili bellek özelliği ile 5 ayrı kullanıcı profilini saklayarak ayarlar kısmında hızla geçiş yapabilme özelliği sunuyor. 

1 16

Logitech G502 Hero 25K yüksek performans sağlıyor

Logitech G502 Hero, dokulu kauçuk özelliğine sahip yan tuş seçenekleri ve güncellenmiş olan örgülü kablosuyla ön plana çıkıyor. Mouse’un Omron ile ortak bir şekilde geliştirilen mekanik anahtar yüksek performans özelliğine sahiptir. Logitech tarafından belirtildiği üzere mouse 50 milyon tıklama dayanıklılığına sahiptir. Logitech G502 Hero’un toplan ağırlığı ve mouse’un denge merkezi, ayarlanabilir ağırlıkların yerleştirilmesine bağlı olarak optimize etmesiyle dikkat çekiyor. Oyunculara yönelik tasarlanan bu yüksek performanslı cihaz ile oyun keyfinizi geliştirebilirsiniz. Oyun sırasında kullanılan aksesuarlar oyun performansını artırmak konusunda önemlidir. Bu anlamda Logitech G502 Hero 25K oyuncular için deneyimi artıracak özellikler sunar.

Logitech G502 Hero Özellikleri

  • Kablo: 2.1m – plastik
  • Sensör: HERO 25K
  • DPI: 100-25600
  • Switch: Logitech X Omron ile ortak mekanik anahtar
  • Tuş: 11 adet atanabilir
  • Frekans Hızı: 1000Hz
  • Ağırlıklar: 5 adet 3,6 gram (toplam 18gram)


Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir