Donanım pazarında önemli isimlerinden biri olan Asus, bugün Fusion II 500 ve Fusion II 300 oyuncu kulaklığının duyurusunu yaptı. Asus’un oyuncular için özel olarak hazırladığı üst seviye Republic of Gamers (ROG) markası altında tasarlanan bu oyuncu kulaklıkları Asus Fusion II 500 ve Fusion II 300, kafa üstü formuyla kolay bir kullanım sağlıyor.

Coinbase, Türkiye için ülke müdürü iş ilanı paylaştı

Oyuncular tarafından sevileceği düşünülen şık bir tasarıma sahip olan bu modeller, gelişmiş düzeyde sanal 7.1 çevresel ses, yüksek çözünürlüklü ESS 9280 Quad DAC teknolojisi ve yapay zeka destekli olan gürültü engelleme özelliğine sahip olan AI Beamforming mikrofon gibi önem verilen bir özelliğe de sahipler. Ortak olarak bakmak gerekirse 50 mm “Essence” sürücüler üzerine kurulan bu oyuncu odaklı kulaklıkları, Asus tarafından yapılan açıklamalara göre ESS 9280 Quad DAC ile kayıpsız, net ve gerçekçi ses sunuyorlar. Kablolu olarak tasarlanan söz konusu bu ürünler, yerleşik mikrofon sistemleriyle harici çözümlere ihtiyaç duyanlara hitap ediyor. Asus’a göre AI Beamforming adlı mikrofonlar insan seslerini minimum olarak da olsa bozulmayla son derece net ve doğal bir şekilde alıyor. 

5 9

Oyuncunun ağzının ön kısmında 40 derecelik bir akustik alan oluşturan söz konusu bu mikrofonlar diğer alanlardan gelen arka plan gürültüleri filtreliyor ve konuşma sesinin net bit şekilde iletilmesini sağlıyor. Aura RGB aydınlatma ile oyuncuların sevdiği RGB dokunuşu da olan Asus Fusion II 500 ve Fusion II 300 oyuncu odaklı kulaklıklar, bağlantı konusunda birbirinden ayrılıyor. 3,5 mm ses portuna, USB-C ve USB Type-A bağlantıları ile kullanıcıların beğenisine sunulan ROG Fusion II 500, bilgisayarlar, mobil cihazlar ve oyun konsolları ile uyumlu olup sorunsuz bir kullanım sağlıyor. Fusion II 500 modeliyle oldukça benzer olan Fusion II 300’de ise 3,5 mm ses bağlantısına sahip değildir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir