Uzun zamandır beklenen bilim-kurgu macera oyunu Outcast: A New Beginning yayınlanma tarihi duyuruldu. Yayıncıları olan THQ Nordic ve geliştirici Appeal Studios tarafından 1999 ilk piyasaya çıkış tarihli dünya aksiyon/macera oyununun devamı niteliğinde olan Outcast: A New Beginning 15 Mart 2024’te PC, PlayStation 5 ve Xbox Series S|X  için erişilebilir olacak.  

Proje, Outcast’ın devam oyununa yönelik 2001’deki başarısız bir denemenin ardından 2017’nin yeniden yapımı Outcast: Second Contact’ı açıkça bu yeni oyun için bir test ortamı oluşturdu. Bu şüphesiz oyuncu kazanmaya yönelik bir girişim olmakla beraber oyunda daha bilinçli bir yaklaşım bulunmakta. 

Eylül 2021’de duyurulan Outcast: A New Beginning’de Yer Alan Baş Karakterler

Outcast 1’in arkasında çalışan ekip, tehlikeli varlıklarla dolu olan ve hayatları ilk oyundaki gelişmeler sonrasında dünya ile kuvvetli bir şekilde bağlanan eski köklü bir kültür olan Talan’ların evi olan olağanüstü dünyayı kurmak ve canlandırmak için buluştu.

Eski deniz komandosu Cutter Slade, Adelpha’nın muhteşem uzaylı dünyasına dönüyor. Yüce Yods tarafından diriltildiği zaman karşılaştığı durum ise iç karartıcı. Talan’ları esir edilmiş, dünya’nın doğal kaynakları tüketilmiş ve kendi geçmişini istilacı robot güçleriyle birbirine karışmış şekilde buluyor.  Bir göreve çıkıp gezegeni tekrar kurtarmak onun ellerinde.Siz oyuncu olarak  90’lardaki zekasını kullanmaya devam eden eski deniz komandosu Cutter Slade olarak rol alacaksınız. Ancak onun etrafındaki dünya’nın değişmesi ile beraber sonunda o da değişecek. 

Outcast: A New Beginning Çıkış Tarihi Duyuruldu

Steam sayfasında Adelpha’yı kurtarmak için yayınlananlar

Kullanabileceğiniz hamleler ise; zıplamak, hızla uçmak, süzülmek ve oyun içi açık dünyanın bir yanından diğerine hızlıca gitmek için jetpack kullanımınız,

Robot istilacıları yenmek üzere kendi kişisel silahınızı oluşturmak için birçok farklı modülü bir araya getirme fırsatınız,

Bu lineer işlemeyen dünyada hikayeye istediğiniz hızda yaklaşmak için tam kontrole sahip olma hakkınız, 

Dünyayı sınırsızca keşfederken gizli tapınakları ve vahşi yaşamı görmek ve insanların köylerini kurtarmalarına yardım ederken Talan kültürünü tanırken düşmanlarınızı yok etmek için doğanın güçlerini kullanan kadim Talan güçlerine ulaşma fırsatınız,

Outcast’in orijinal bestecisi olan Lennie Moore tarafından hazırlanan efsane bir oyun müziğinin eşlik ettiği muhteşem, el yapımı bir dünyanın tadını çıkarma şansınız olacak. 

Grafik Tasarım bölümünde öğrenci. İmza İnternet Teknolojileri'nde dijital çırak olarak eğitim alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir