Oppo 2023 yılının başlarında tanıttığı Find N2 Flip modelinin yerine gelecek Find N3 Flip modelinin üzerinde çalışmaya devam ediyor. Find N3 Flip’in tasarımı hakkında fikir veren bir görsel sızdırıldı. Telefonun dış ekranı Find N2 Flip’e benziyor.

Oppo'nun yeni modeli Find N3 Flip'in resimleri sızdırıldı

N3 Flip’e yeni olarak üçüncü bir kamera geldiği görünüyor. Kameraların konumlandırılması da N2 Flip’ benziyor. Kaynaktan alınan bilgilere göre Find N3 Flip’in tüm kameralarını kısa süre önce piyasa sürülen Reno10 Pro modeli ile paylaşacak.

Bu bilgiler modelin kamerasında IMX980 sensör bulunan 50 megapiksellik bir kameraya sahip olacağını gösteriyor. Ana kameranın yanında 8 MP ultra geniş ve 32 MP 2x optik zoom üniteleri yer alıyor. Oppo Find N3 Flip, kullanıcıları için rakiplerine oranla daha iyi bir fotoğraf ve video kalitesi sunmayı hedefliyor. Söylentilere göre yeni modelin geri kalan özellikleri Find N2 Flip modeli ile benzerlik gösteriyor.

Cihazda yer alan 3,26 inç büyüklüğündeki AMOLED teknolojisine sahip ekran sayesinde kullanıcılar telefonu açmadan bildirimleri görüntüleyebiliyor. Ayrıca kullanıcılar bu dış ekranda mesaj yazma ve Google uygulamalarını kullanma imkanına da sahip oluyor.

Cihazın iç ekranı ise 6,8 inç boyutunda ve FHD+ çözünürlüğü sunuyor. 120 Hz yenileme hızına sahip ekran, kullanıcılarına keskin ve akıcı bir ekran deneyimi sağlıyor. Modelin ön kamerası ize 32 MP çözünürlüğe sahip.

Ayrıca MediaTek Dimensty 9000 Plus işlemciye sahip olan telefonun 16 GB Ram ve 512 GB depolama alanı ile geleceği söylenen cihazın 4.300 mAh kapasiteli bir bataryaya ve 44 W hızlı şarj desteğine sahip olacağı söyleniyor.

Grafik Tasarım bölümünde öğrenci. İmza İnternet Teknolojileri'nde dijital çırak olarak eğitim alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir