Oppo kasım ayında duyurulan Reno 11 serisi ve bu senenin başında duyurduğu Find X serisinden sonra yeni cihazlar için çalışmaya devam ediyor.

Akıllı telefon sektöründe getirdiği inovasyonlarla tanınan Oppo, yeni cihaz lansmanlarına hazırlanıyor. Şirket, PJF110 adlı model için Çin’de radyo sertifikası aldı. 

PJF110, yeni bir model ismi mi olacak yoksa mevcut K serisinin devamı olan K12 modeli olarak mı sunulacak bu net değil. K12 modelinin 4nm Snapdragon 7 Gen 3 işlemcisiyle geleceği daha önce sızdırılmıştı. Bu gelişmeyi, teknoloji dünyasında sızıntılarıyla ünlü olan Digital Chat Station duyurmuştu. K12 hakkında fazla bilgi olmasa da önceki K serisi cihazlar gibi yaz aylarında tanıtılması bekleniyor.

Oppo Find X Telefonlar

Oppo Farklı Pazarlara Farklı İsimlerle Çıkıyor

Farklı pazarlar için farklı isimlendirmeler yapan Oppo, bu durumu Reno 11F 5G modelinde de gösteriyor. Endonezya’da ve bir ihtimal farklı Asya ülkelerinde satışa sunulacak olan Reno 11F 5G, Hindistan için değişip F25 oluyor. Bu modelin Şubat ayında tanıtılması bekleniyor.

ColorOS gibi yüksek kullanıcı deneyimine sahip bir işletim sistemi arayüzüne sahip olan şirket, kullanıcıları ve pazarı inovatif şekilde ele alıyor ve bunun meyvesini yavaş yavaş topluyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir