Oppo, yaptığı resmi açıklamada MWC (Mobil Dünya Kongresi) 2023’e katılacağını duyurdu. Şirket, Barselona’nın İspanya şehrinde yapılacak olan bu etkinlikte şirket, ekibinin geliştirdiği yeni teknolojilerini ve  inovatif ürünlerini teknoloji tutkunlarına tanıtacak.

oppo1

Oppo ile inanmak için ilham verin

Teknoloji şirketi Oppo, MWC 2023 etkinliğine ev sahipliği yapacak. Teknoloji devi şirket bu etkinlikte “Inspire to Believe” ( İnanmak için ilham verin)  temasını kullanacak. Çinli şirket Oppo, heyecanla beklenen Oppo Find N2 Flip gibi amiral gemisi modellerini ve IoT ( Internet of Things – Nesnelerin İnterneti) teknolojisini, teknoloji meraklıları için etkinlikte tanıtacak. Şirketin sahneye çıkmasının bir başka nedeni ise araştırma ve geliştirme ekibiyle teknolojideki en son gelişmeleri anlatmak. 

MWC 2023 etkinliğinde çip teknolojisi, akıllı sağlık teknolojileri, AR ve hızlı şarj gibi teknoloji ürünleri de tanıtılacak. Teknoloji devi şirket Oppo, etkinlikte geleceğe dair planları ve hedeflerini anlatacak.Etkinliğin yıldız ürünü Oppo Find N2 Flip olsa da onun yanında akıllı eğlence, akıllı öğrenme, akıllı üretkenlik ve akıllı sağlık ürünlerine de yer verilecek. Oppo’nun amiral gemisi telefonu Oppo Find N2 Flip’in yurt dışı fiyatı 1.205 Dolar ( 19 bin 349 TL) olacak. 

Oppo, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin resmi ortağı oldu

Air Glass 2, Assisted Reality ( Destekli Gerçeklik) özellikli akıllı gözlüğünü de tanıtacak olan marka, buna benzer başka ürünlerine de etkinlikte yer verecek. Ünlü şirket, MariSilicon Y isimli ikinci nesil yonga setini ve OHealth H1 aile sağlığı izleme konseptini de etkinlikte bizlerle paylaşacak. Bir başka önemli gelişme ise Oppo, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin resmi ortağı olduğunu açıklaması oldu. Resmi ortak olan Oppo, MWC etkinliğine UEFA Şampiyonlar Ligi Elçisi Michael Owen ve Luis Garcia’ yı davet etti. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir