Oppo yaptığı son lansmanda Oppo Watch X modelini görücüye çıkardı. Piyasadaki amiral gemilerine rakip olacak yeni modelin özellikleri neler?

Oppo’nun son dönemlerde konuşulan modeli Oppo Watch X için süreç tamamlandı. Resmi olarak yapılan tanıtımla tüm Oppo Watch X özellikleri paylaşılırken şirket Oppo Watch ailesini daha da zenginleştirdi. En son tanıtılan model Oppo Watch 4 Pro olmuştu ve şimdi Oppo Watch X adıyla seriye devam edildi.

Oppo Watch X Görücüye Çıktı! İşte özellikleri
Oppo Watch X Görücüye Çıktı! İşte özellikleri

Oppo Watch X Özellikleri Neler?

Oppo Watch X’te ilk olarak dikkat çeken 1.43 inç büyüklüğünde AMOLED ekran. Safir camın tercih edildiği bu ekranda 60 Hz ekran yenileme hızı ve 466 x 466 piksel çözünürlük destekleniyor. 500 mAh batarya ile desteklenen yeni modelde 12 güne kadar kullanım elde edilebiliyor. Ancak yoğun kullanımlarda bu sürelerin yarıya düşmesi bekleniyor.

Saatin ana gövdesinde paslanmaz çelik ile dayanıklılık arttırılırken düşme gibi durumlara karşı da hem ekran hem saat gövdesi önceki modellere göre çok daha korunaklı yapıda. Cihazda yer alan sensör ve özellikler ise şöyle;

  • Optik kalp atış hızı monitörü
  • SpO2
  • İvmeölçer
  • Barometrik sensör
  • Antrenman takibi
  • Jiroskop
  • Jeomanyetik

Oppo Watch X’in sistemsel özelliklerinde ise kullanıcıları Google’ın giyilebilir cihazlar için geliştirdiği işletim sistemi yer alıyor. WearOS 4 ile kutudan çıkacak olan cihaz, yeni güncellemeleri de destekleyecek. 2 GB RAM ve Snapdragon W5 Gen 1 işlemcinin tercih edildiği yeni modelde NFC desteğinin olması da dikkat çekiyor. Çift bantlı GPS, Wi-Fi, Bluetooth gibi bağlantıların desteklendiği yeni model akıllı saat 49 gram ağırlığı ve 47 x 46.6 x 12.1 mm boyutlarıyla bilekte kolay bir kullanım sunuyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir